Jump to content



Νέοι BridneyVirus


morius

Recommended Posts

Η πριγκίπισσα της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν κρατά τα σκήπτρα μόνο στα κουτσομπολίστικα περιοδικά της Αμερικής, αλλά ανακηρύχθηκε ως η αγαπημένη των χάκερ, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δέλεαρ του ονόματός της για να στέλνουν ιούς σε ανυποψίαστους κυβερνοσέρφερς. Σύμφωνα με τους ειδικούς το όνομα της Μπρίτνεϊ φιγουράρει στα περισσότερα subjects για spam και ιούς. Καθώς λοιπόν, το όνομα της νεαρής τραγουδίστριας και η είδηση της εγκυμοσύνης της είναι αρκετά ελκυστικά, πολλοί είναι αυτοί, που πέφτουν στην παγίδα των χάκερς και πληρώνουν την περιέργειά τους ακριβά. Συνήθως τα emails με το όνομα της Μπρίντεϊ στο subject είτε περιέχουν attachment με ιό, είτε οδηγούν σε link, που μπορεί να προσβάλλει τον υπολογιστή με ιό τύπου Trojan.

Το top ten

Την έρευνα διεξήγαγε η εταιρία Panda Software και σημειώνει, ότι τα ονόματα των σέξι σταρ είναι αρκετά προσφιλή στους χάκερς. Εκτός από την πριγκίπισσα της ποπ, περίοπτη θέση κρατούν και η Τζένιφερ Λόπεζ και η Πάρις Χίλτον. ’λλα ονόματα, που χρησιμοποιούνται πολύ στα emails με ιούς, είναι αυτά του Μπιλ Γκέιτς και του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Μάλιστα, δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο email με θέμα: ο Μάικλ Τζάκσον, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώπιον του δικαστηρίου. Όποιος περίεργος ήθελε να μάθει λεπτομέρειες της υπόθεσης θα κατέληγε με τέσσερις διαφορετικούς τύπους ιών.

Το top ten με τους αγαπημένους των χάκερς συμπληρώνεται από τους Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ Λόπεζ, Σακίρα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, Μάικλ Τζάκσον, Μπιλ Κλίντον, ’ννα Κουνίκοβα, Πάρις Χίλτον και Πάμελα ’ντερσον.

post-1782-1416072012,387_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

:jump: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ :jump:

Κοίτα που φτάσαν οι χακεράδες :hehe:

Να εμφανιστεί κανένα pop up "Free Nude Pics Of The 10 Most Popular Celebrities" να γίνει ΧΑΜΟΣ :rofl:

....Το Υπουργείο Υγίας και Ατομικής Ασφάλειας προειδοποιούν "Η POP MUSIC Βλάπτει ΣΟΒΑΡΑ την υγία σας αλλά και των γύρω σας" :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.