Jump to content


@2 Ερωτησουλες


Dodo

Recommended Posts

Γεια σας .....και στο θεμα τωρα

1. Εχω την Hercules 9700pro και θελω να την αλλαξω με μια καρτα με την οποια να δω καποια διαφορα.. - Διαβασα βεβαια καποια τοπικ για την 6600gt χ700 κτλ αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι(για να μην παρεξηγηθω δεν εννοώ ότι δεν είναι καλές , απλά πιστεύω πως δεν θα δω καμιά ουσιαστική διαφορά)!!- η καρτα προοριζεται κυριος για gamming.. Ποια μου προτεινεται? Δεν μιλαω για μαρκα - αυτο θα το ψαξω αργοτερα - αλλα για μοντελο!!!

2.Πειτε μου μια τιμη (αξιοπρεπης) που μπορω να δωσω την καρτουλα μου!!!

thanx! :)

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον δεν σε ικανοποιεί η 6600 τότε δεν πρόκειται να βρείς μια κάρτα και να δείς αισθητή διαφορά τουλάχιστον οπτικά. Η μόνη διαφορά που μπορείς να δεις είναι να τρέχει κάποια βαριά παιχνίδια σε γραφικά λίγο καλύτερα αλλά πάλι σου τονίζω όχι οπτική διαφορά. Διότι στην κατηγορία αυτή οι επιδόσεις οι τόσο κοντά που δεν γίνονται αντιληπτές από το μάτι ακόμα και αν πάρεις μία Χ850 για παράδειγμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.