Jump to content



Αναίτια restart


dohc161416003179

Recommended Posts

Codegen 350W, Jetway P4MFM(8233ViA), Celeron 2.0, 1x512, WD40, SP2 +Updates

Το πρόβλημα είναι τα περίεργα restarts. Με το που ξεκινάει στα 5 πρώτα λεπτά κάνει επανεκίννηση. Στα επόμενα 10, άλλη μία. Μετά όλα μια χαρά. Το σύστημα είναι στα default. Ρεύμα, θερμοκρασία όλα μια χαρά. Η Προβολή Συμβάντων δεν δείχνει κάποιο σφάλμα.

Όποια συμβουλή, δεκτή.

Link to comment
Share on other sites

Προτείνω τα εξής:

1. Τσεκάρισμα για ιούς - spyware (κάνε τους και ένα update)

2. έλεγχος μνήμης με μεμτεστ

3. Τσέκαρε και αν όλα στο κουτί είναι εντάξει (αν πατάνε σωστά η μνήμη, οι κάρτες κλπ)

4. Βάλε τελευταίους drivers στις συσκευές.

4. Αν δε δουλέψει τίποτα από αυτά, τράβα ένα φορμάτ.

ΥΓ. Και το φλασάρισμα του bios που λέει ο φράγμα δεν είναι κακή ιδέα, αλλά αν πριν δούλευε σωστά, τότε μάλλον δε φταίει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Ξετσεκαρε την επιλογη "Automatically restart" και βεβαιωσου αν ειναι τσεκαρισμενο το "Write an event to the system log". Με αυτον τον τροπο δεν θα κανει restart αλλα θα πεταει μια μπλε οθονη που θα εξηγει πανω-κατω το προβλημα.

Επισης δοκιμασε να κανεις ενα chkdsk /f η chkdsk /r

post-832-1416072037,9549_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, τα win είναι ολόφρεσκα...Ο δίσκος καινούριος(2 βδομάδων). Ιοι, κλπ, δεν υπάρχουν. Η μνήμη δούλευε στα 250 με 2.8 τάση σε άλλο υπολογιστή. Τώρα την έχω στα default...δεν πιστεύω να μου δίνει προβλήματα. Θα κάνω αυτό που μου είπε ο Saxon_747 και θα αναφέρω....

Ευχαριστώ πολύ:)

Link to comment
Share on other sites

Χθες δούλεψε μια χαρά για κανά τρίωρο. Σήμερα, το είχα για μισή ώρα ανοιχτό, χωρίς να το ζορίσω και είχα βάλει πλυντήριο....:o ...Μόλις άρχισε το στήψιμο(στις ψηλές στροφές δηλαδή) τσακ, επανεκκίνηση, χωρίς να έχω τσεκαρισμένο το automatic restart. Στα αρχεία προβολής συμβάντων δεν έχει τίποτα λες και το άνοιξες και το έκλεισες από μόνος σου. Μάλλον θα δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.