Jump to content



βοήθεια


Jonys

Recommended Posts

Ο αδερφός την παρασκευή φεύγει για Λονδινο και 8α πάρει και δύο μνήμες corsair 1gb το πρόβλημα είναι οτι επειδή στο pc του έχει δυο 512 η οποίες δεν είναι σε dual channel και ούτε γίνεται να μπούνε θα του κόβει ταχύτητα αν μαζεί με τις 512 βάλει και τις 1gb σε dual channel? :help:

Link to comment
Share on other sites

Για εξηγησε καλυτερα!"και ουτε γινεται να μπουνε" σε dual channel τι εννοεις?Τι μητρικη εχεις που δεν υποστηριζει dual?Κι αφου οπως λες δεν υποστηριζει dual..πως μετα την αγορα θα τις βαλει να δουλευουν???Γενικα για να κανεις καλυτερο oc να εχεις λιγα dimms!Συνολο θα παει στα 3gB αν καταλαβα καλα?

Link to comment
Share on other sites

το dual υποστιρίζετε αλλά η μνήμες είναι διαφορετική μάρκα και άρα νομίζω δεν γίνεται να μπούνε σε dual oc δεν θέλω να κάνω και το σύνολο θα είναι όντως 3gb

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπες ομως τι πλατφορμα εχεις?ΑΜD,INTEL?Δεν εχει σημασια να ειναι πανομοιοτυπες οι μνημες(αν κι αυτο συνισταται συνηθως),απλα δοκιμαζεις και βλεπεις!Πιθανοτατα να εχεις προβλημα με 4 Dimm στο oc(ή ακομη και στα default).Καλυτερα πουλα τα 2*512 και κρατησε τα 2*1gb(αφου τα τεσταρεις ολα μαζι για να δεις).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.