Jump to content



Πώς λέγεται το βύσμα για ηχεία?


Ouglas

Recommended Posts

Θα αγορασω φορητο και επειδη έχω ακουσει τα χειροτερα για τα ηχεια τους σκεφτομαι να παρω και ενα σετ ηχειων οταν το εχω σπιτι να τα συνδεω και να κανω την δουλεια μου (να ακουω μουσικη δηλαδη, δεν θελω τρελη αποδοση αλλα λιγη ενταση στην θελω). Το βυσμα εξοδου για ηχεια πως λεγεται για να ξερω τι ψαχνω?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 11:10]

Το βύσμα λέγεται "θυληκό στερεοφωνικό mini jack" αν και δε νομίζω να σε ενδιαφέρει αυτό...

Εσύ μάλλον ψάχνεις για notebook που να έχει line out... ;)

Αυτο εννοουσα αλλα δεν το εθεσα καλα προηγουμενως. Οποτε οταν θελω να αγορασω φορητο ρωταω αν εχει "line out" σωστά? Κατι SpDif η' κατι παρομοιο που ακουσα έιναι σχετικο με αυτό που ζητάω?

Link to comment
Share on other sites

Η spdif βασικά νομίζω είναι ψηφιακή έξοδος. Λογικά για να έχει spdif θα έχει και αναλογική. Δε νομίζω πάντως να μην υπάρχουν σήμερα notebooks που να μην προσφέρουν έξοδο για ηχεία ή τουλάχιστον για ακουστικά...

Υ.Γ.: Η μόνη διαφορά είναι οτι για τα ακουστικά το σήμα ενισχύεται πρώτα ενώ για τα ηχεία όχι καθώς συνήθως έχουν δικό τους ενισχυτή...

Link to comment
Share on other sites

Για να το θεσω πολυ απλα εγω απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι το λαπτοπ που θα παρω θα εχει σιγουρα καποια τρουπα για να συνδεω εξωτερικα ηχεια. Αυτο ειναι στανταρτ σε ολα τα λαπτοπς η' πρεπει να το ζηταω και με ποιο ονομα?

Link to comment
Share on other sites

Τώρα βέβαια μπορεί να έχει και παραπάνω από μία "τρούπες". Πιθανότατα θα έχει μια απο πίσω και ίσως και μία από μπροστά... :rolleyes::innocent:

Αχεμ... Η πίσω για τα ηχεία και η μπροστά για τα ακουστικά... :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.