Jump to content


XP-90,Duall Channel+Dsl


kunoobidi

Recommended Posts

Πρόσφατα προσπάθησα να εγκαταστήσω μια xp-90 και το μόνο που κατάφερα ήταν να χαρακώσω το καπάκι. Μήπως θα μπορούσε κανείς να μου υποδείξει πως να την εγκαταστήσω μιας και είναι ζόρικη.

Επίσης, είχα μια δίπλευρη Kingston valueram 512 στα 400 πήρα άλλη μια μονόπλευρη.

Το πρόβλημα είναι ότι ή θα δουλεύουν dual channel αλλά 512MB (μάλλον βλεπει μόνο την μία) ή ως single και 1GB. Περίεργο;

Τέλος, έβαλα dsl (384-ΟΤΕ :() μπας και κατεβάσω τπτ αλλά σε bittornado και kazaa δεν έχω πιάσει πάνω από 8 και 20kB/s αντίστοιχα. Μήπως πρέπει να γίνει καμιά ρύθμιση στο modem (sagem FAST 840)μπας και δώ άσπρη μέρα;

Αυτά...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

λοιπον οσο για την ψυκτρα κουμπονεις προτα την μια μερια(και τα 2) και μετα με πολυ πιεση την αλλη μερια

Συμφωνώ με τον alex απλά συμπληρώνω ότι την μεριά ( και τα 2 άγκιστρα) τα πιάνεις πριν ακουμπήσεις την ψυχτρα στον επεξεργαστή. Αφού τα πιάσεις ακουμπάς την ψυχτρα στον επεξεργαστή και πιέζεις, παράλληλα με κάτι μακρόστενο πχ κατσαβίδι σπρώχνεις τα άλλα δυο άγκιστρα να κουμπώσουν. Μην ξεχάσεις να βάλεις θερμοαγώγημη κρέμα. Όλα τα παρά πάνω με πολύ προσοχή γιατί αν κρίνω από το παραπάνω ποστ σου δεν το έχεις ξανακάνει και είσαι και λιγουλάκι άτσαλος. :) Δεν το λέω κακοπροαίρετα αυτό, άλλωστε ξεπερνιέται, κάνει δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας πώς να το κάνει, εκτός πιθανός από τον κοπρίτη.:) Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.