Jump to content



Ερώτηση για μητρική


pontium

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους:)

Έχω πάνω στο πισι μου μια μητρική asus p4v8x-x με τσιπ p4x533 της Via.Λόγω έλειψης ικανοποιητικού χρηματικού ποσού και οτι θα πέσει διάβασμα απο Σεπτεμβρη,σκέφτομαι να κρατήσω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών και να καταφύγω σε οικονομική λύση,αγορά άλλης μητρικής.Αυτή εδώ λέει????? Έχει καλό chipset αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το southbridge γιατί δεν ξέρω τι είναι το άλλο ένα γράμμα δίπλα στο 5.Καμιά βοήθεια:...:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:flower:

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ καλή μητρική και ίσως η γρηγορότερη την εποχή που βγήκε. Δεν έψαξα όμως τα χαρακτηριστικά της p4v8x-x για να δω τι θα κερδίσεις... Η παλιά σου είναι Dual-Channel? Aν δεν ειναι, οι μνήμες σου είναι? Αλλιώς δε βλέπω το λόγο να κάνεις αναβάθμιση

Link to comment
Share on other sites

Η μητρική δεν έχει dual-channel αλλά οι μνήμες είναι.Θα κερδίσω αμα αλλάξω διότι αυτή που έχω δεν υποστηρίζει ας το πούμε την 9600ΧΤ και κολάει όταν παίζω...η κάρτα είναι οκ και δοκιμασμένη και σε άλλο πισι.Γενικα τα τσιπ της via έχουν προβλήματα υποστήριξης με "καλές" κάρτες γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Τότε θα δεις σχετικά μεγάλη διαφορά. Γενικά οι D-Channel είχαν διαφορά από τις απλές. Και το 865, είχε καλυτερη απόδοση από το 875, γιατί το 2ο, υποστήριζε ΕCC και έτσι καθυστερούσε ακόμα κι αν το είχες απενεργοποιημένο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.