Jump to content


The Return!!!


SetoS

Recommended Posts

Αρχικά να ήθελα να σας καλησπερίσω ή καλύτερα να σας καλημερίσω όλους!

Πάει καιρός που έχω εγκαταλείψει το άθλημα για αρκετούς λόγους. Τη χρονιά που μας πέρασε πήγαινα δεύτερα λυκείου πράγμα το οποίο σημαίνει πολλές ώρες φροντιστήριο και ιδιαίτερα, δηλαδή πολλές ώρες στο δρόμο άλλα και διαβάσματος. Έπειτα πέρασα και πολλές δύσκολες στιγμές τη χρονιά αυτή, καθώς έχασα δυο συγγενικά αλλά πάνω απ όλα δυο πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα Τώρα το καλοκαίρι έχει αρχίσει και η προετοιμασία για την κρίσιμη χρονιά οπότε και πάλι ο χρόνος είναι ελάχιστος για να ασχοληθώ με τον υπολογιστή μου. Παρόλα αυτά κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο προκειμένου να βελτιώσω τον υπολογιστή μου, αλλά μόνο αισθητικά καθώς πλέον απ ότι έχω υπολογίσει μια καλή αναβάθμιση πρόκειται να ξεπεράσει τα 1000, και λεφτά δεν βρίσκονται!

Για να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω κιόλας, το σύστημά μου αποτελείται από:

Amd Athlon xp 2500+ @2500 Mhz

Abit nf7-s rev 2.0

2 x 512 Kingston pc-2700 2-2-2-5 ΒΗ-5

Albatron 6600gt agp 590 / 1062

1 x 120 Maxtor 6Y120MO

DVD rw Nec 3500

Κουτί Avance B031

W/C: elevens cpu block, ford transit ψυγείο, hydor L20 σε tank και 2 x 120 revpltec fans.

Για να πετύχω το αποτέλεσμα αυτό έχω χάσει πολύ σημαντικά στις επιδώσεις τις υδρόψυξης. Δηλαδή idle έχω 48οC ενώ load 54οC!!!

Γι αυτό το λόγο εκτός από τη γνώμη σας για το σύστημά μου σε εμφάνιση και μη, θα ήθελα να μου προτείνεται και κάποιο τρόπο για να βελτιώσω την υδρόψυξη μου.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την υπερπολύτιμη γνώμη σας και τη βοήθειά σας!!!

Φιλικά,

Διονύσης.

ΥΓ1: ακολουθούν photo

ΥΓ2: plz μην ποστάρετε αν δεν δώσω το οκ!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από nikolakis13 [Σήμερα, στις 11:21]

Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και πολύ συμμαζεμένο. :T: Το κουτί για το ψυγείο απο τι είναι φτιαγμένο ? Επειδή παρηγγειλα και γω 4 revoltec θα ήθελα να μου πεις πόσο θόρυβο κάνουν.

Να σαι καλά φίλε μου!!! Λοιπόν το κουτί ειναι φτιαγμένο από ξύλο και το χω φτιάξει μόνος μου. Οσον αφορά τους revoltec, απο ομορφιά είναι πολυ ωραία, απο θόρυβο μέτρια δηλαδή ακούγονται... τελος οσον αφορά τις επιδώσεις τους, δεν μ εχουν πείσει ακόμα... Αν καποιος έχει αντίθετη γνώμη ας μας την πεί.

Να και μια photo απο το κουτί του ψυγείου στο παλιο pc πριν φτάσει στη σημερινή του μορφή!!!

post-458-1416072074,0861_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Να υποθεσψ οτι ειναι μαπα????

Τεσπα, τουλαχιστον προτεινετε κατι το οποιο μπορω να κανω προκειμενου να βελτιωσω τις θερμοκρασιες. Τι μπορει να φταιει???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.