Jump to content

Φταίνε τα windows ή κάποιο περιφερειακό ?


Recommended Posts

Εχω ένα χαζό πρόβλημα και δεν ξέρω και σε ποιά κατηγορία να

το βάλω οπότε το έβαλα στο windows platform.

Ειναι το εξής :

Οταν εγκαθιστω ή τρέχω το winamp οποιαδήποτε έκδοση 5.χ

η ποιότητα χρώματος από 32bit γυρίζει μόνη της στα 8bit.

Μετά βέβαια μπορώ να τη γυρίσω ξανά στα 32bit αλλά είναι

σπαστικό να γίνεται αυτό κάθε φορά.

Εχει κανείς καμμιά ιδέα ? τι μπορεί να φταίει ?

H σύνθεση είναι :

vga 9600 pro

οθόνη philips 17 tft

p4 2.8

mobo gigabyte

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Johnakis12

Εχω ένα χαζό πρόβλημα και δεν ξέρω και σε ποιά κατηγορία να

το βάλω οπότε το έβαλα στο windows platform.

Ειναι το εξής :

Οταν εγκαθιστω ή τρέχω το winamp οποιαδήποτε έκδοση 5.χ

η ποιότητα χρώματος από 32bit γυρίζει μόνη της στα 8bit.

Μετά βέβαια μπορώ να τη γυρίσω ξανά στα 32bit αλλά είναι

σπαστικό να γίνεται αυτό κάθε φορά.

Εχει κανείς καμμιά ιδέα ? τι μπορεί να φταίει ?

H σύνθεση είναι :

vga 9600 pro

οθόνη philips 17 tft

p4 2.8

mobo gigabyte

Πού το βλέπεις αυτό; Καταρχάς στις display settings στα XP σου έχει επιλογές 16Bit και 32Bit χρώμα. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα τέτοιου τύπου με καμία έκδοση του winamp είτε 2,x είτε 5,x και με παρόμοια κάρτα γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι το κουφό ότι στα display settings εμφανίζει ξαφνικά και

την επιλογή 8bit ενώ δεν υπάρχει κανονικά.

Την αλλάζω σε 32bit μετά λειτουργεί κανονικά δεν εμφανίζει επιλογή

8bit αλλά όταν το ξανατρέξω τα ίδια:tomato:

Drivers έχω τους 5.6 αλλά το έκανε και με άλλη εκδοση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.