Jump to content

’ντε και αυτό τώρα!!!


Recommended Posts

Τί να πω, κάποιος με μούτζωσε και μάλιστα ήταν και Σαββατο-γεννημένος όπως φαίνετε και έπιασε...

Μόλις πριν 30 λεπτά στα καλά καθούμενα η οθόνη μου (AOC 7KLR) έκανε κάτι τσαφ, τσαφ, εμφανίστηκαν οριζόντιες άσπρες γραμμές και έσβησε. Αποτέλεσμα όλων αυτών μετά την επαναλειτουργία της...

1. Η οθόνη σε όλες τις αναλύσης παίζει μόνο στα 75MHz, ενώ την είχα στα 800x600@100MHz (μέχρι 144MHz πήγαινε) και τα σήκωνε ΟΚ με την επιλογή "Hide modes that this monitor cannot display" ενεργοποιημένη,

2. Η επιλογή "Hide modes that this monitor cannot display" είναι πλέον ανενεργή,

3. Η οθόνη, παρόλο που το έχω στο 100% το οριζόντιο άνοιγμα, έχει μαύρα κενά δεξιά και αριστερά περίπου 1cm στην κάθε πλευρά...

Έβγαλα drivers, τους ξαναέβαλα, την έβαλα στο άλλο pc μου, που φοράει μια 5200, τα ίδια και εκεί...

Υπάρχει κάποια λύση επί του θέματος ή πάω για άλλη οθόνη?! Εγγύηση δεν έχει πια γιατί την έχω 3 χρόνια... Όσο για ρεύμα δεν πιστεύω ότι έγινε από αυτό γιατί έχω όλο το pc επάνω σε 2 σταθεροποιητές τάσης...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τα μαύρα πλαίσια λύνεται αν την ανοίξεις. Έχει επιπλέον ρυθμιστικά μέσα (πίσω) που μπορούν να "ανοίξουν" περεταίρω το ενεργό πεδίο της εικόνας. Σαν μεγάλα τριμεράκια είναι (θέλει ψιλό κατσαβιδάκι όμως)

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχουν όλες πάντως τέτοια ρυθμιστικά. Έχω ανοίξει κατά καιρούς οθόνες και άλλες δεν είχαν καθόλου, άλλες είχαν μόνο για περαιτέρω brightness, ό,τι τύχαινε!

Πάντως δε χάνεις τίποτα να την ψαχουλέψεις! (εκτός πρίζας ε! μη σε βρούμε καρβουνιασμένο!)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.