Jump to content



Forums από την Επαρχία


Kostan

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Εάν μου επιτρέπει ο διαχειριστής και δεν είναι ενάντια στις αρχές πρόσβασης ;;

Δεν κάνω διαφήμιση σε κανέναν/καμμία,

αλλά κάθε προσπάθεια που ξεκινά από την επαρχία,

νομίζω πως πρέπει να έχει την υποστήριξη όλων μας, συμφωνείτε ;

εάν ναι, δείτε αυτό " http://www.getphpbb.com/phpbb/index.php?mforum=mariats"

Ευχαριστώ:)

Link to comment
Share on other sites

1. Καλή προσπάθεια φαίνεται... :T:

2. Επειδή απ'όσο κατάλαβα από τη διεύθυνση μάλλον είναι φτιαγμένο με δωρεάν εργαλεία έχε υπόψιν σου οτι επειδή η θεματολογία του είναι αόριστη θα γεμίσει πολύ γρήγορα και δεν θα σου φτάνει ο χώρος στο server οπότε...

3. Επειδή επίσης είναι γενική η θεματολογία του έχε υπόψιν σου οτι πιθανότατα θα μαζευτεί εκεί πέρα κάθε καρυδιάς καρύδι οπότε κάνε κάπως σκληρό administration... ;)

4. Προτείνω στους κανόνες να συμπεριλάβεις υποχρεωτική εγγραφή posts στην Ελληνική γλώσσα και όχι σε greeklish, με τις ανάλογες κυρώσεις για τους "παραβάτες". Θα διαπιστώσεις οτι άμα αρχίσουν τα posts και γίνονται πολλά και είναι όλα ή ένα μεγάλο μέρος σε greeklish τότε ζήτω που κάηκε το forum. Γίνεται πολύ κουραστική η ανάγνωση των posts και η συμμετοχή στο forum. ’μα κάνεις μια βόλτα στο TheLab.gr θα διαπιστώσεις οτι κάποιοι μπορεί να γράφουν χωρίς τόνους, άλλοι ανορθόγραφα αλλά σίγουρα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από ένα forum οπου γράφουν όλοι σε greeklish.

5. Το χρωματάκι είναι αρκετά άνετο στα μάτια και συγχαρητήρια αλλά δεν ξέρω, κάτι δε μου πάει καλά... Δίνει ένα κάπως "κοριτσίστικο" στυλ... :p Όχι οτι πειράζει δλδ, απλώς το αναφέρω...

Καλή συνέχεια! :D

Υ.Γ.: Μάλλον που δεν θα με έχετε μέλος καθώς έχω βαρεθεί να γράφομαι σε forum και τελικά μόνο στο lab μπαίνω συχνά και με ενδιαφέρον. Να 'ναι καλά το off topic section... :hehe: :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Makis Hourdakis

το φόρουμ δεν είναι δικό μου, διαχειρίστρια είναι κοπέλα, όπως κατάλαβες και από τα χρώματα κλπ.

Απλά νομίζω πως αξίζει να υποστηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και απ' ότι βλέπω συμφωνείς :T:

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά είσαι ο χρήστης "Κωνσταντίνος" και απ'όσο είδα έχεις δικαιώματα διαχειριστή. Το κατάλαβα για τα χρώματα οτι είναι επιλογή της κοπέλας απλώς συζητήστε για αυτά που σας πρότεινα και κυρίως για τα greeklish. Τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά θα ναι δύσκολο να τα συμαζέψεις.

Έχω και εγώ ένα μικρό forum για ένα μουσικό συγκρότημα και πάνω κάτω σας νιώθω... :)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Makis,

πάλι λάθος, η αλήθεια είναι ότι το όνομα Κώσταντίνος είναι πολύ κοινό,αλλά δεν είμαι ο Κωνσταντίνος του φόρουμ,ούτε διαχειριστής ,απλά είμαι συμπατριώτης της,σύντεκνε.

Εάν έχεις site, τότε μήπως πρέπει να γραφτείς στο φόρουμ και να τους πείς αυτά που γράφεις εδώ και ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα ;)

Ευχαριστώ :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.