Jump to content



Προσπαθώντας να αποφύγω το format... Η΄ το windows repair...


Aeon

Recommended Posts

Ακολουθώντας τη συμβουλή κάποιων ( http://www.icq.com/boards/view_messages.php?tid=4555&topic_id=496775&goto_last=yes ) έκανα αυτά τα βήματα για να δουλέψει το icq στο net cafe που εργάζομαι πειράζοντας την registry (κάτι που έχω ξανακάνει για να κλειδώσω το task manager των πελατών και άλλα χωρίς πρόβλημα)

Μετά από αυτό έκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή και περίμενα να μπει στα windows... Χρειάστηκε 10πλάσιο χρόνο για να περάσει από την οθόνη "Loading your personal settings" στο background των... Η κάτω μπάρα όμως δεν φαινόταν, ούτε οποιοδήποτε εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Μόνο το mouse cursor που κουνιόταν κανονικά (δεξί κλικ δε δουλευε όμως).

Ανοίγω task manager (ctrl alt del). Explorer.exe not responding την μία, δεν υπάρχει καν μετά το επόμενο restart. Run c:\windows\explorer.exe ... Και όλα έφτιαξαν... έτσι νόμισα τουλάχιστον γιατί 5 δευτερόλεπτα μετά not responding...

Save me :rip:

Περιττό να πω ότι επανέφερα τις αλλαγες που είχα κάνει στο registry.

Το system restore είναι ανενεργό στα windows του μαγαζιού... (εννοώ δεν ενεργοποιήται από safe mode... Το οποίο τρέχει μια χαρά όμως....)

Το πρόβλημα εμφανίζεται και στο admin account twn windows.

Link to comment
Share on other sites

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18448

ακριβώς το ίδιο με απασχολεί το τελευταίο καιρό. Κ σε μένα ήταν χειρότερα τα πράγματα γιατί στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το hardware. Έχω ψάξει όλο το ιντερνετ κ πραγματικά δεν βρήκα άκρη. Μιλάμε για ώρες ψάξιμο. Προφανώς κάτι έγινε στη registry. Κάτι που σκέφτηκα μόνος μου κ μου έλυσε το πρόβλημα(κατα κάποιον τρόπο) είναι η εγκατάσταση του Style XP κ βάζοντας να τρέχει το πρόγραμμα σαν startup. Σε εμένα πάντως με ψιλοσώζει μέχρι να κάνω κανά φορματ. Δεν ξέρω όμως αν είναι εντελώς σταθερό το σύστημα. Αααχ φίλε μου δεν βλέπω να σωζεσαι. Η συμβουλή μου είναι να μην αναλαμβάνεις τέτοιου είδους ευθύνες. ’σε τους άλλους να ψήνονται. Έτσι έχασα κ εγώ την ησυχία μου!

Link to comment
Share on other sites

Περιττό να πω ότι επανέφερα τις αλλαγες που είχα κάνει στο registry.

Δε χρειάστηκε να μπω safe mode, απλά έκανα run apo to Task Manager και έτρεχε κανονικά to registry editor όπως και όλα τα προγράμματα που έκανα run εκτός του explorer.exe.

Link to comment
Share on other sites

το explorer.exe είναι υπεύθυνο για τα εικονίδια, τις γραμμές εργασίας των γοθιντους, το ντεσκτοπ κ τα λοιπα. Αν αυτό έχει πρόβλημα σου παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Εγώ σου είπα πώς δοκιμάζοντας το style xp το οποίο βάζει διαφορετικά themes στα ΧΡ λύθηκε το πρόβλημα γιατί επανεκκινεί το explorer.exe απο μόνο του. Αυτή είναι μια δικιά μου λύση κ παρακάλω έχω το copyright :-) Δοκίμασε το κ πές μου. Ίσως αργεί λιγάκι αλλά θα μπαίνει σε όλα τα account! Αν υπάρχει άλλη λύση θα με ενδιέφερε κ εμένα!

Link to comment
Share on other sites

το ρύθμισες το style xp να τρέχει σαν startup κ όχι σαν service? Πρόσεξε αυτή τη διαφορά στο τρόπο που θα τρέχει το πρόγραμμα. Χμμμμ δεν χάνεις τίποτα να κοιτάξεις τις μνήμες. Δεν ξέρεις καμιά φορά. Ενός κακού μύρια έπονται φίλε μου. ’σε τί έχω τραβήξει με το συγκεκριμένο πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.