Jump to content



OFFICE 12


helloween

Recommended Posts

Στην εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο PDC που διοργανώνει η Microsoft κάθε χρόνο για τους επαγγελματίες προγραμματιστές, ο Bill Gates παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο Office 12, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες δουλεύουν στον υπολογιστή τους.

Βασική διαφορά το εντελώς νέο γραφικό περιβάλλον το οποίο -σύμφωνα με τη microsoft- θα αυξήσει τη συνολική παραγωγικότητα αφού ο χρήστης θα μπορεί να το φέρει ακριβώς στα μέτρα του. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα, τα διάφορα μενού και οι toolbars έχουν δώσει τη θέση τους νέα στοιχεία τα οποία ομαδοποιούν δεδομένες λειτουργίες. Παρά τις παραπάνω αλλαγές, το Office 12 θα λειτουργεί και στα Windows XP (φυσικά υποστηρίζονται και τα Windows Vista) και δεν θα χρησιμοποιεί καμία από τις νέες τεχνολογίες των επερχόμενων Windows όπως το Avalon και WinFX.

post-2709-1416072187,3405_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.