pan1ck Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2008 Γεια σας παιδιά. Πριν αρκετούς μήνες πήρα μια 9800GX2. To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να περάσω πάνω στα Vista x64 πιο νέους οδηγούς από αυτούς που έχει μέσα το CD της κάρτας (173.67). Δοκίμασα τα πάντα παιδιά πάνω σε παλιούς, πάνω σε καθαρό ΟS μετά από format, και σε OS που καθάρισα με removing tools 'ότι και αν έκανα δεν κατάφερα να περάσω νέους Drivers παρά μόνο τους 173.76 Τα error που παίρνω είναι ήττε να κολλήσει σε ένα Black Screen με έναν κροσορα να αναβοσβήνει πάνω δεξιά, ή το μήνυμα μετα απο πολύ ώρα "system not modified plz try later", ακόμα και να φαίνεται σαν να ολοκληρώνεται κανονικά το set up άλλα μετά από το restart σαν να μην έγινε τπτ και να μην υπάρχουν drivers.Δοκίμασα να τους περάσω και manual από τον Device manager αλλά και πάλι μια από τα ίδια. Διάβασα κάποια άρθρα εδώ όπου γίνετε αναφορά σε παρόμοια προβλήματα αλλά δεν έδωσε κανείς κάποια συγκεκριμένη απάντηση. Αναφορικά σε όλες τις προσπαθιες μου firewall-antivirus ήταν απενεργοποιημένα. Έχω δοκιμάσει και με UAC ενεργοποιημένο αλλά και απενεργοποιημένο.Παρακαλώ βοηθήστε μαι δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πλέον. Ευχαριστώ προκαταβολικά
eleven Νοέμβριος 19, 2008 #2 Νοέμβριος 19, 2008 Καλώς ήρθες στο ΟΟSΕχεις δοκιμάσει με παλαιότερες εκδόσεις οδηγών απο αυτές που είχε το cd της κάρταςΚαποιες beta ισως?Και κάτι άλλο ,υποθέτω οτι έχεις κατεβάσει τις σωστές εκδόσεις για το λειτουργικό σου?
pan1ck Νοέμβριος 19, 2008 Author #3 Νοέμβριος 19, 2008 Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα ¨) Πιο παλιούς η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει και ναι έχω κατεβάσει 1000% τους σωστούς Driver. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάποιο ρόλο πρέπει να παίζει το MB (P5K Premium) το οποίο υποστηρίζει Crossfire με αποτέλεσμα να έχω πρόβλημα με το εσωτερικό SLI τις κάρτας μου. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?
eleven Νοέμβριος 19, 2008 #4 Νοέμβριος 19, 2008 Αν ειναι εύκολο δοκίμασε την κάρτα σε άλλη μητρική για να δεις την συμπεριφορά της.Λιγο απίθανο να φταίει αυτό που λες γιατί ηδη έχεις οδηγούς που υποστηρίζουν την κάρτακαι παίζουν κανονικάΑΝ δεν βγάλεις άκρη παντως μάλον θα πρέπει να παραμείνεις με τους οδηγούς που δουλεύουν κανονικά και να δοκιμάσεις τις νεότερες εκδόσεις που βγαίνουν στην κυκλοφορία
koumle Νοέμβριος 19, 2008 #5 Νοέμβριος 19, 2008 Δοκίμασες να βάλεις καθόλου BETA drivers?http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_180.43_beta.htmlΑν όχι κάνε μια δοκιμή και πες μας.Και σε μένα με 8800GT δεν μπαίναν οι official αλλά μπήκαν κανονικά οι BETA.Edit: Link Fixed
pan1ck Νοέμβριος 19, 2008 Author #6 Νοέμβριος 19, 2008 Σήμερα όλη μέρα προσπαθώ να περάσω τους Beta αλλά τπτ. Το link πάντως είναι για XP.εγώ όπως είπα κ στην εισαγωγή έχω Vista x64 αλλά πιστεύω αξίζει να αναφέρω ότι σε XP x32 που πέρασα στο PC μπαίνουν κανονικά όλα τα Driver.
pan1ck Νοέμβριος 21, 2008 Author #7 Νοέμβριος 21, 2008 Λοιπόν οι Driver μπήκαν τελικά τώρα πως ένας θεός ξέρει. Έκανα πολλά τώρα τι από όλα έπαιξε τον βασικό ρόλο στο να γίνει αυτό το θαύμα δεν ξέρω. Πάντως ας τα πάρω από την αρχή1) Πέρασα νέο Bios στη μητρική αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι η αιτία2) Μετά από την απόγνωση στη οποία βρέθηκα άνοιξα το κουτί μου με το Manual της MB παρέα. Ξεφτιλίζοντας διαπίστωσα ότι οι Πλαισιάδες μου είχαν βάλει την VGA στην 2η PCI-E slot και στο manual ανέφερε ότι σε αυτή κάποιες άρτε μπορεί να μην λειτουργούν σωστά και συνιστούσε να μπει στην 1η. Αφού τα βόλεψα με το χώρο την έβαλααα....Μετά το Reboot οι Driver μπήκαν με την μια...Θέλοντας όμως ο αχόρταγος να επιβεβαιώσω την επιτυχία μου τους έβγαλα για να τους ξαναπεράσω.... Τζίφος όμως.3) Μέτα από όλη αυτή την οδύσσεια και με τα λαμπάκια μου να έχουν χτυπήσει κόκκινο απ ενεργοποίησα ότι υπήρχε και δεν υπήρχε με στο "System Configuration" και μετά από ένα Restart έκανα το setup ξανά.Mου είπε πάλι System not Modified όμως μετά το Restart είχαν μπει κανονικά και δουλεύουν άψογα...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 21, 2008 #9 Νοέμβριος 21, 2008 2) Μετά από την απόγνωση στη οποία βρέθηκα άνοιξα το κουτί μου με το Manual της MB παρέα. Ξεφτιλίζοντας διαπίστωσα ότι οι Πλαισιάδες μου είχαν βάλει την VGA στην 2η PCI-E slot και στο manual ανέφερε ότι σε αυτή κάποιες άρτε μπορεί να μην λειτουργούν σωστά και συνιστούσε να μπει στην 1η. Αφού τα βόλεψα με το χώρο την έβαλααα....Μετά το Reboot οι Driver μπήκαν με την μια... Αυτο πρεπει να ηταν. η 2η PCI-e της μητρικης σου (P5K Premium) ειναι χ4. κανα 3dmark έτρεξες? οντως, δοκιμασε καποιο μετροπρογραμμα για να δουμε αν οντως εχει την αναμενομενη αποδοση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.