Jump to content

mauros

Premium Members
  • Posts

    1.114
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mauros

  • Γενέθλια 15/10/1983

mauros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mauros

    OffTopic;

    Μεγειά το κούρεμα πατόψαρο! απο 315 και μετά τα <<παιδάκια>> είχαν έξοδο κάθε σ/κ στο κέντρο... Πολύ χαίρομαι που έχω πάλι την ελευθερία μου αλλά πέρα από αυτό πέρασα πολύ καλά στο στρατό. ΥΠΟΜΟΝΗ!
  2. mauros

    OffTopic;

    Μεγειά το κούρεμα πατόψαρο! απο 315 και μετά τα <<παιδάκια>> είχαν έξοδο κάθε σ/κ στο κέντρο... Πολύ χαίρομαι που έχω πάλι την ελευθερία μου αλλά πέρα από αυτό πέρασα πολύ καλά στο στρατό. ΥΠΟΜΟΝΗ!
  3. mauros

    OffTopic;

    [ATTACH=CONFIG]10375[/ATTACH] Gnome3 -> KDE 4.8 !! Είχες δίκιο τελικά όμηρε για το arch, είναι εκνευριστικά απλά modular. σκέψου ότι έβγαλα το gnome και έβαλα kde για πλάκα και απροβλημάτιστα...μωρε μπρά:hut021:βο..
  4. mauros

    OffTopic;

    Gnome3 -> KDE 4.8 !! Είχες δίκιο τελικά όμηρε για το arch, είναι εκνευριστικά απλά modular. σκέψου ότι έβγαλα το gnome και έβαλα kde για πλάκα και απροβλημάτιστα...μωρε μπρά:hut021:βο..
  5. mauros

    OffTopic;

    Τι λέτε? Εμένα μου αρέσει πάντως. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RWzRHnVbw5I :brutal018::musik009:
  6. mauros

    OffTopic;

    Ξέρει κανείς που στο καλό μπορώ να βρώ τι cpu μπορεί να πάρει o HP pavillion dv6328ea φορητός μου με mobo quanta 30BB rev 66.40??? Απο την μάνα του έχει core duo T2350. Απο την μια δεν ξέρω τι παίζει με socket M και socket P και απο την άλλη αν υποστηρίζει παραπάνω απο 533fsb. Φοβάμαι πως άμα πάρω κάτι, θα γίνει 70 ευρώ μπρελόκ!
  7. mauros

    OffTopic;

    Καλό το χάνιστρο...Ρε μλκ GV, ακόμα με τα χακί σε έχουνε?
  8. mauros

    OffTopic;

    Μιχάλη, όλο βλακείες κάνουν οι γελοίοι στο stock house. Κάτι μνήμες Crucial που ζαχάρωνα, υποτίθεται πως ήταν ακόμη εκει.....4 μέρες αφ'ότου έμαθα πως δεν υπάρχουν. Κατάλαβα πως το χρησιμοποιούν περισσότερο ως διαφήμιση το stock. Ο μόνος τρόπος είναι να περνάς απο εκεί καθημερινά και να πίνεις καφεδάκι.
  9. mauros

    OffTopic;

    Είχα πάρει απο τον koum-lee αυτό. Αν και είχα steelpad, τελικά και αυτό πολύ καλό είναι. Εαν του έχει ξεμείνει κανένα, καλώς. Είναι και οικονομικό!
  10. mauros

    OffTopic;

    Δεν θα το έκανα με τίποτα...μόνο αν απειλούσαν μέλος της οικογένειάς μου. Μια φορά σκαρφάλωσα στον ιστό της σημαίας στον λευκό πύργο για να βγάλω φωτό (ήμουν γύρω στα 15) με την σημαία στο χέρι και i almost shited my pants!!
  11. mauros

    OffTopic;

    + ότι η ψύξη είναι διακοσμητική. Πάντως απο εργαλεία δεν πρέπει να είχε παράπονο.
  12. mauros

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Χρόνια πολλά Mast0r xrist, καλά μουλινέ mod στα μαύρα
  13. mauros

    OffTopic;

    Εγώ Πανέα μετακόμισα και ησύχασα. Η κυρία Ειρήνη ζεί ακόμα.Δεν θα ξεχάσω καλοκαιριάτικα που με νανούριζε στις 3 με υπερπαραγωγές του 4Ε όπως Μακεδονία ελληνική, ακάθιστο ύμνο, κυρήγματα κτλ και με ξυπνούσε γλυκά-γλυκά με Aυτιά και Παπαδάκη. Και φυσικά η απάντηση στο : Επειδή διαβάζω γίνεται να χαμηλώσετε την τηλεόραση ήταν -Δεν μπορώ παιδί μου, είμαι άρρωστη. Ε, μαζευτήκανε και 2-3 φασαριόζοι με γυφτοράπ, που ραπάρανε κιόλας καραόκε -LOOOL-, εμφανίστηκε και μια καρδερίνα που δήλωνε σαφώς ότι τον τρώει 5 φορές την μέρα και φώναζε σε κάθε πιστονιά.....Έφυγα και ησύχασα. Ρετσίνα, κόλα, ασπιρίνα-ΤΟΥΜΠΑ LIBRE
  14. mauros

    OffTopic;

    Είναι μεγάλη λέρα ο Τριανταφυλλόπουλος αλλα θεωρώ ότι ο στρατός σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να αποφανθεί για την ικανότητα κάποιου. Απλά δεν ήθελε να υπηρετήσει.
  15. mauros

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    ΟΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑαααΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.