Jump to content



Κλείνει το eDonkey


helloween

Recommended Posts

Η εταιρεία που στηρίζει το δημοφιλές peer-to-peer (P2P) δίκτυο ανταλλαγής αρχείων eDonkey ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αναστείλει τη λειτουργία του συγκεκριμένου site.

Ο πρόεδρος της εταιρείας MetaMachine, Sam Yagan, σε κατάθεσή του ενώπιον της αμερικανικής επιτροπής US Senate Committee on the Judiciary ανέφερε πως έχει ήδη ενημερώσει την ένωση δισκογραφικών εταιρειών της Αμερικής (Recording Industry Association of America - RIAA) την απόφαση της εταιρείας του να σταματήσει την υποστήριξη του P2P δικτύου.

Ο Yagan τόνισε πως δεν αποτελεί έναν από τους υπερασπιστές του P2P, ενώ στην παρούσα φάση επιζητεί την επίλυση των θεμάτων προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright). Ωστόσο, ο ίδιος αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα μιας νομοθεσίας ενάντια στα P2P συστήματα, καθώς οι επτά από τις δέκα μεγαλύτερες εταιρείες P2P λογισμικού βρίσκονται εκτός των συνόρων των Η.Π.Α.

Τα δυσμενή για το eDonkey νέα έρχονται μόλις μία εβδομάδα μετά την αναστολή των εργασιών της υπηρεσίας ανταλλαγής αρχείων WinMX.

post-2709-1416072219,752_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος.Το eDonkey δεν κλείνει.

Από που είναι η πηγή σου;

No, MetaMachine is not closing down, however the applied mathematics major and graduate of Harvard and Stamford universities will concede to the RIAA's demands.

εδώ είναι το άρθρο: http://www.slyck.com/news.php?story=931

και η δήλωση του Sam Yagan εδώ: http://www.slyck.com/forums/viewtopic.php?t=14518

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.