Jump to content



Νέα τιμολόγια από FORTHnet στις υπηρεσίες ΑDSL


helloween

Recommended Posts

Από τις 5 Οκτωβρίου 2005 η τιμή του ADSL in a box της FORTHnet μειώνεται στα 109 (χωρίς ΦΠΑ) από 149 , ενώ η τιμή του ADSL in a box Plus μειώνεται στα 159 από 199 . Επίσης, το ADSL in a box, το πακέτο για νέους χρήστες ADSL, μειώνει την τιμή του κατά 40 και οδηγεί το συνολικό μηναίο κόστος στα 27,25 .

Τα ADSL in a box περιλαμβάνουν μέσα σε μία και μόνο συσκευασία όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, 3μηνη με 1 επιπλέον μήνα δώρο συνδρομή FORTHnet ADSL 1Bill 384 (αφορά πάγιο γραμμής και συνδρομή Internet), 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα με FORTHnet Telephony, υπηρεσίες προστασίας My Security και όλα τα προνόμια των συνδρομών FORTHnet Internet.

Επιπλέον, το ADSL in a box Plusπεριλαμβάνει ADSL Router της Linksys για ασύρματη πρόσβαση (Wi-Fi) χωρίς καλώδια και περιορισμούς από όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου, υπηρεσίες καταχώρισης domain.gr, e-mail hosting και κάρτες προπληρωμένου χρόνου πρόσβασης NetKey 6 ευρώ και NetKey WiFi 6 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.