Jump to content



Κλεινει ο flash


morfeas-dsl-

Recommended Posts

Λοιπον δυστυχως κλεινει και το ραδιοφωνο(96.0) και η σελιδα του flash. Προσωπικα το www.flash.gr αποτελουσε εκτος απο φετος για πολλα χρονια την αρχικη σελιδα στο browser μου καθως και ο σταθμος του flash ενα απο τους ελαχιστους που ακουγα στο ραδιοφωνο. Αντιγραφω ως ενα μικρο φορο τιμης για αυτα τα χρονια το αρθρο απο το www.in.gr

Κλείνει έπειτα απο 16 χρόνια λειτουργίας ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash96 και ο ειδησεογραφικός δικτυακός τόπος flash.gr λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο σταθμός δεν μεταβιβάζεται και η συχνότητα «96.0» θα αποδοθεί στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης της Flash AE, Σωτήρης Πουλόπουλος, σε συνάντηση που είχε με τα Σωματεία των Ενώσεων του Τύπου, θα απολυθεί το σύνολο των εργαζομένων με πλήρη καταβολή των αποζημιώσεων και δεδουλευμένων και υποσχέθηκε εξόφληση μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Η εταιρία εισέρχεται σε καθεστώς λύσης και εκκαθάρισης.

Την Τετάρτη, θα ανακοινωθεί αν ο σταθμός σιγήσει και η ιστοσελίδα κλείσει αμέσως ή με την καταβολή των οφειλομένων στους εργαζόμενους.

Link to comment
Share on other sites

Ούτως ή άλλως είχε πέσει πολύ εδώ και μήνες.... Κρίμα.......

Καλά τα λέτε για το σταθμό, αλλά προτιμώ να σκέφτομαι τους δεκάδες εργαζομενους (δημοσιογράφους, τεχνικούς και άλλους) που έμειναν στο δρόμο, συν πόσους άλλους έχουν απολύσει τον τελευταίο καιρό...

Και η λίστα των ανέργων συνεχώς μεγαλώνει.....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.