Jump to content



OCZ booster ερώτηση


drakoulis

Recommended Posts

Το booster έχει υποδοχή και βίσμα για 20απινο τροφοδοτικό???

Κάνω λάθος?

Αν ναι τότε εγώ που έχω 24απινο τροφοδοτικό και 24απινη μητρική θα χρειαστώ δυο μετατροπείς :confused: :confused: :confused:

Όσοι έχουν booster ας μου πούν αν είναι 20απινο.

Απο ποια καλώδια του τροφοδοτικού παίρνουν ρευμα.

Σκέφτομαι μήπως φτιάξω καμια πατέντα γιατί δεν λέει να έχω δύο μετατροπείς

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοεις απο ποια καλώδια παιρνει; Τα μόλεξ του μπούστερ από ποια καλωδια της πλεξούδας παίρνουν; Κοίτα τη φωτό του ροοτ καλύτερα και θα καταλάβεις.

Το 20->24 από που πάιρνει; Σίγουρα τα 3 από τα 4 έξτρα καλώδια είναι πορτοκαλί με ότι αυτο συνεπάγεται.Το άλλο μου διαφέυγει.

Πατέντα στην συγκεκριμένη περίπτωση σημαινει κοψε-κολλα στην πλεξούδα. Κινδυνος για Bye bye τροφοδοτικο αμα δεν ξερεις τι κανεις.

Αν το θεωρείς λιγότερο μπλέξιμο αυτο απο το να βάλεις αντάπτορα...go for it.

Link to comment
Share on other sites

το booster παιρνει απο την 5αρα για να λειτουργησει το κυκλωμα τροφοδοσίας , και απο +12(οχι σιγουρα , πρεπει να το βγαλω και να το δω) και -5 για το βολτομετρο που εχει , αν το βαλεις σε καινουργιο τροφοδοτικο που δεν εχει -5 απλως δεν εχεις ενδειξη..(απλως..) αλλα δουλεύει κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.