Jump to content



file missing....


BaironKant

Recommended Posts

:D Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ και έχω αμέσως μια ερώτηση να κάνω σε όποιων ξέρει ,μπορει και θέλει να μου απαντήσει,το pc μου εδώ και μια βδομάδα κολλάει μέσα στα windows όταν τρέχω το C&C generals ή ένα αρχείο βίντεο ή ήχου (και τονίζω ήχου).Μετά από 10-15 φορές που ''κράσσαρε'' πριν φορτώσει τα windows xp βγάζει ένα μν ότι δεν υπάρχει ένα αρχείο και να βάλω το cd Setup για να κάνει recovery και press any key to restart !Το κακό είναι ότι έκανα format 2-3 φορές αλλά μετα απο λίγο κολλάει και ξανα το μν και ξανα τα ίδια ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει χαλάσει ???

Στοιχεια, Amd64 3400+ 754 1gb ram kingstone value 400 ,160seagate ,psu no name 420w,καρτα ήχου on board ac97 , asus 5700

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήλθες :)

το πρόβλημα που σου παρουσίασε οφείλεται κατά κύριο λόγο στα restarts που έτρωγε το pc ενώ ήσουν στα windows(έπαιζες παιχνίδια, κλπ κλπ).

Αυτό που πρέπει να ψάξεις είναι γιατί κόλλαγε το pc και όχι γιατί σου βγάζει ότι του λείπει το τάδε αρχείο.

Κολλήματα μπορεί να τρώει το pc είτε λόγω αυξημένης θερμοκρασίας, είτε λόγω κακού τροφοδοτικού, είτε λόγω κάποιου εξαρτήματος(μνήμες πχ) που ή έχει πρόβλημα, είτε είναι ασύμβατο με την μητρική, δίσκου που είναι στα τελευταία του κλπ.

Αυτό που θα σε συμβούλευα να κάνεις είναι να κατεβάσεις κάποια διαγνωστικά για επεξεργαστή, μνήμες, κάρτα γραφικών και σκληρού και να τσεκάρεις ένα ένα τα υποσυστήματα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση,Το Pc το έχω σχέδον 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα ,όλα μια χαρα και οι μνήμες ,ο επεξεργαστής είναι πραγματικά τρομερός και από θερμοκρασια idle 29-30 full load 39-40 να είναι καλά φυσικά η artic silver 5 και η gigabyte rocket pro ψύκτρα,τι διαγνωστηκά λές να δοκιμάσω ?

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο που θα κοίταγα είναι οι μνήμες, κατέβασε από εδώ ή το iso για cd ή την έκδοση για δισκέτα, μπούταρε από cd/δισκέτα (ανάλογα το τι έφτειαξες) και άστο να τρέξει κάνα δίωρο. Αν δεν σου βγάλει λάθη, τότε κατά ένα μεγάλο ποσοστό είσαι οκ από μνήμες.

Εναλλακτικά κατέβασε το superpi από εδώ, τρέξε το 32Μ και κοίτα αν το ολοκληρώσει ή βγάλει λάθος.

Link to comment
Share on other sites

δεν έχω αυτό είναι το πρόβλημα,πάντως το superpi μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα :? Τι να πώ υπάρχει περίπτωση να είναι απο την κάρτα ήχου ?Τώρα δεν έχω βάλει ακόμα drivers για την κάρτα ήχου και δεν βλέπω να κολλάει αν και δεν έχω δοκιμάσει πολλά ακόμα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.