Jump to content



Νέες business συσκευές Nokia


helloween

Recommended Posts

Την προσθήκη τριών νέων μοντέλων στην γκάμα των επαγγελματικών συσκευών της ανακοίνωσε η Nokia. Πρόκειται για τα Nokia Ε60, E61 και E70, τις πρώτες της σειράς Eseries, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες, επιτρέποντας τη χρήση από εργαζομένους σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Τα μοντέλα Nokia Eseries συνδυάζουν ελκυστικό εύχρηστο σχέδιο και νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν στα τμήματα μηχανοργάνωσης των επιχειρήσεων να διαχειρίζονται τις ρυθμίσεις ασφαλείας, τις εταιρικές εφαρμογές και τα δεδομένα.

Κάθε μία από τις συσκευές διαθέτει θεμελιώδεις εφαρμογές ενός κινητού τηλεφώνου που προορίζεται για επαγγελματική χρήση, όπως mobile email και προηγμένες λειτουργίες φωνητικών κλήσεων και θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2006.

Τα Nokia E60, E61 και E70 υποστηρίζουν τις δημοφιλείς λύσεις όπως τα Blackberry Connect, GoodLink της Good Technology, Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail και Visto Mobile. Οι νέες συσκευές Eseries έχουν σχεδιαστεί με βάση την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Series 60 (3rd Edition), ενώ διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Symbian v. 9.1.

Λειτουργούν σε διάφορες συχνότητες GSM και 3G (WCDMA) παρέχοντας περιαγωγή σε διαφορετικές χώρες, καθώς και μία γκάμα από δυνατότητες σύνδεσης όπως μέσω WLAN, Bluetooth και υπέρυθρες, καθώς και USB 2.0. Στα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα φωνητικών κλήσεων μέσω πρωτοκόλλου Internet (Voice over IP), καθώς και λειτουργίες push to talk και άλλες δυνατότητες βασισμένες στο SIP, οι οποίες παρέχουν διαφορετικούς τρόπους στους εργαζόμενους για άμεση επικοινωνία με την επιχείρηση στην οποία εργάζονται όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

post-2709-1416072247,3718_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.