Jump to content



Εγκατάσταση Κάρτας Firewire & Restarts


streethoop

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum

Το Σ/Κ εγκατέστησα μια κάρτα firewire (pinnacle dazzle, 2+1 θυρες), μαζί με το pinnacle studio 9 quickstart (1 cd) και ενα content dvd που περιέχονταν στη συσκευασία. Στη συνέχεια πρόσεξα οτι η συγκεκριμένη version του Studio 9 ηταν περιορισμένων δυνατοτήτων (δημιουργία μονο vcd) και έτσι εγκατέστησα τη full version του Pinnacle Studio 8 που βρήκα και στη συνέχεια απεγκατέστησα το Pinnacle Studio 9 Quickstart (αλλά όχι και το content dvd το οποίο περιέχει διάφορα χρησιμα templates και themes). (update: απεγκατέστησα και το content dvd μηπως και προκαλούσε πρόβλημα, αλλά τζίφος - τα restarts, αντί των shutdown, συνεχίζονται)

Από εκείνη τη στιγμή (δηλαδή από την εγκατάσταση της κάρτας και τις εγκαταστάσεις / απεγκαταστάσεις του Studio),όποτε κάνω turnoff από τα windows (XP pro, SP2) αμέσως μολις κλείσει το computer ξανανοίγει (δηλαδή κάνει στην πραγματικότητα restart)!!!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Τι μπορεί να φταίει? Στην αρχή σκέφτηκα μήπως πείραξα τιποτα κατά την εγκατάσταση της κάρτας αλλά ήμουν πολύ προσεκτικός! Please help, ωστε να μην χρειαστεί να κάνω τα πάντα uninstall και ξανά setup...!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.