Jump to content



Πρόβλημα με αποστολή αρχείων με MSN messenger


Makis Hourdakis

Recommended Posts

Σήμερα, έχοντας κάνει format χθες, ήταν η πρώτη φορά που έστειλα αρχείο μέσω msn. Συγκεκριμένα προσπαθούσα να στείλω ένα .zip 700KB στον ξάδερφό μου (που απ'όσο ξέρω πρέπει να χει MSN 7 ή 6+ και Norton firewall) αλλά πέταγε συνέχεια μνμ "Transfer Timed Out". Παράλληλα, για να τεστάρω, προσπάθησα να στείλω και κάποια αρχεία στον Morius. Αυτός είχε εκείνη τη στιγμή είχε trial το Zone Alarm και σε κάθε post μου του έβγαζε απο δίπλα "Ο χρήστης MakisH λέει: [ Zone Labs Security alert: Session not encrypted because makishourdakis@freemail.gr is not protected by IM Security ]". Μόλις έβαλε full έκδοση σταμάτησε να του πετάει το μνμ. Μου έστειλε μια εικόνα αλλά δεν μπόρεσα να τη λάβω. Του έστειλα αρχεία και τα πήρε κανονικά. Εγώ και ο Morius έχουμε MSN 7.5 αλλά ο Γιάννης παλιότερη έκδοση. Να σημειώσω πως ο Γιάννης δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει το msn αλλά δεν μου έβγαζε μνμ οτι δεν έχει επιβεβαιώσει το mail του... Επίσης εγώ ήταν η πρώτη φορά που έστελνα με την 7.5 έκδοση. Καμιά ιδέα;

Έπαιξα με τις ρυθμίσεις του firewall απο μεριάς μου αλλά δεν έγινε τπτ...

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμάστε να βγάλετε ΕΝΤΕΛΩΣ το firewall !

Παρεπιπτώντως το Zone Alarm που έχω κατά καιρούς μου έχει φέρει προβλήμματα, κ όσο κ να χω πειράξει τα settings ΔΕΝ αλλάζει τπτ !

Επίσης, αυτό ισχύει ΣΙΓΟΥΡΑ για το Hotmail.com όταν είναι να κάνεται κάποιο attachment .exe θα πει το *** anti virus του Hotmail ότι είναι επικύνδυνο και δεν επιτρέπει να το κατεβάσει ο άλλος (που έχει κ αυτός hotmail) !!! Τί έκανα ? Μιας κι έχουμε να κάνουμε με @@@ αντι virus ... μετέτρεψα το .exe σε .rar κ προφανώς το anti virus αυτό ΔΕΝ μπορεί να τα διαβάσει άρα ... το επιτρέπει !

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, δεν με καταλάβατε μάλλον. Το ξέρω για τα .exe, το ξέρω για το οτι μπλοκάρει κάποια αρχεία το msn και τα γνωστά. Μόνο που δεν μιλάω για κάτι συνηθισμένο. Μιλάω για αρχείο που στον ένα χρήστη πήγαινε κανονικά ενώ στον άλλο όχι. Βασικά με τον άλλο δεν μπορούσα να ανταλλάξω κανένα αρχείο...

Αυτό με το firewall ήθελα να το δοκιμάσω χτες αλλά το γιατί δεν το δοκίμασα τελικά ούτε που θυμάμαι... Μόλις ξαναπετύχω το πρόβλημα θα σας πω.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ με το ZoneAlarm είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα... Έβαλα Symantec Corp στο σπίτι, Tiny Pro 2005 στο γραφείο και δεν ξαναντιμετώπισα τίποτα.

Ας βγει από το firewall και ξαναδοκίμασέ το. Θα δεις ότι θα δουλέψει αμέσως.

Link to comment
Share on other sites

Το Zone Alarm το είχε ο Morius στον οποίο έστελνα κανονικά. Απλώς το ανέφερα γιατί πετούσε εκείνο το μνμ...

Όσο για το usr, επίσης δε νομίζω να φταίει αυτό. Τέσπα, μπορεί να ήταν ένα πρόβληαμ του άλλου που να λυνόταν απλώς με ένα restart (έχω δει πολλά τέτοια...). Τώρα θα δω. Δεν έχω ξαναπροσπαθήσει να του στείλω απο χθες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.