Jump to content



Βοήθεια σε mod ρεύματος


Georgesod

Recommended Posts

Επειδή τώρα τελευταία αγόρασα τα z5500 και η εγκατάσταση (ηλεκτρολογική) του σπιτιού μου είναι χάλια, κάθε φορά που ανοιγοκλείνω ένα φως ή ανάβει ή σβήνει το ψυγείο ακούγεται ένα μπάμ στα ηχεία και είναι πολύ σπαστικό. Ένας φίλος βρήκε στο νετ ένα mod το οποίο περιέχει όμως ένα εξάρτημα (μάλλον πυκνωτή) που δεν ξέρω ακριβώς τι είναι. Το παρακάτω σχέδιο είναι από το πίσω μέρος διακόπτη φωτός

post-774-1416072272,5319_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ηλεκτρολογικο φιλτρο ειναι χοντρικα.

καθαριζει τις γραμμες απο παρασιτα που δημιουργουν μεταξυ τους οι συσκευες απο πριζα σε πριζα.......καμια φορα σε χαλια ποιοτητας πολυκατοικιες συμβαινει το ιδιο προβλημα εαν ο γειτονας αναψει καμια λαμπα και εσυ βλεπεις τηλεοραση(θα δεις παρασιτα στην εικονα σου στιγμιαια)

ολες οι καινουριες οικοδομες εγκαθιστουν τετοια φιλτρα......

αν και δεν ειμαι ηλεκτρολογος ισως αυτο που κανει το φιλτρο ειναι να λειτουργει σαν σταθεροποιητης εντασης.

Link to comment
Share on other sites

Και γιατί να κάτσεις και να βάλεις σε ΟΛΟΥΣ τους διακόπτες του σπιτιού σου αντιπαρασιτικά και δε βάζεις στην ΕΙΣΟΔΟ του μηχανήματος που αγόρασες(ότι και να είναι αυτό)........Θα πας να πάρεις αντιπαρασιτικό φίλτρο 230VAC.....Έχει τρεις εισόδους και τρεις εξόδους.......Φάση IN-OUT, ουδέτερο IN-OUT και γείωση IN-OUT(κοινή/κέλυφος μεταλλικό)...... Βέβαια για να δουλέψει τέλεια, θα πρέπει να έχεις και καλή γείωση στο σπίτι......

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μια φορά το είχα πάθει και εγώ σπίτι μου. Φώναξα ηλεκτρολόγο και είπε πως αυτό λέγεται υπέρταση ρεύματος. ’λλαξε κάτι στον πίνακα που είναι οι ασφάλειες.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από SSJ5

...υπέρταση ρεύματος...

:blink::confused: :confused: :blink::boxed::crazy: :crazy: :crazy::wall::o

Αυτος ο ηλεκτρολόγος το ρεύμα το μετράει σε Volt ή σε αμπέρ??? Εκτός αν δεν θυμάσαι καλα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.