Jump to content



Οδηγός ενσωμάτωσης του Service Pack 2 στο CD των Windows XP [UPDATED]


nickstamat

Recommended Posts

Βρήκα αυτόν τον οδηγό και τον ανεβάζω εδώ για όσους θέλουν να ενσωματώσουν (slipstream) το SP2 στο CD των Windows XP, ώστε να εγκαθίσταται αυτόματα κάθε φορά που περνάτε τα XP στον υπολογιστή σας.

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε το SP2, είναι χρήσιμο να υπάρχει ένας τέτοιος οδηγός. Έχω δοκιμάσει τη διαδικασία και δούλεψε κανονικά, σε αντίθεση με άλλους τρόπους ενσωμάτωσης όπως με το πρόγραμμα Autostreamer.

Όσοι το δοκιμάσετε να μου πείτε αν δούλεψε... Σε 2-3 μέρες θα το μεταφράσω κιόλας, για να γίνει πιο εύκολο...

Link: http://rapidshare.de/files/7477980/slipstreaming_windows_xp_sp2_Version2_final.pdf.html

Σημείωση: Στο RapidShare επιλέγετε "Free" και μετά από λίγο θα σας εμφανίσει το link για να κατεβάσετε το PDF.

UPDATED: Το κείμενο μεταφράστηκε και διαμορφώθηκε για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία...

Link to comment
Share on other sites

Καθε φορα που φορμαρω το pc και μπαινω στο ιντερνετ, μου κατεβαζει διαφωρα πραγματακια (κρισημες ενημερωσεις) το autoupdate και μου ζηταει reboot. Ελεγα εαν ενσωματωνεται και κανενα απο αυτα....

Link to comment
Share on other sites

Όχι... Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα ότι μιλάει ΜΟΝΟ για το Service Pack 2... Από εκεί και πέρα, αυτά που κατεβάζεις από το ίντερνετ είναι updates που βγήκαν μετά το SP2... Αυτά ίσως θα περιλαμβάνονται στο επόμενο Service Pack (αν βγει ποτέ κάτι τέτοιο...)

Link to comment
Share on other sites

Και ακομα παιζει και αυτο το link το οποιο το είχε βάλει είδηση ο PGM. Και εγω το βρηκα με την βοηθεια του RootX για εως γνωστων ειμαι και λιγο στραβαδι:nerd:.

Edit: Το ειχα κοιταξει αυτο και μου φανηκε πολυ ενδιαφερων αλλα το παρατησα, ε οψη αλλαγης pc...

Link to comment
Share on other sites

Μιας και ήθελα από καιρό να το κάνω αυτό, το έκανα με τη διαδικασία από το λίνκ του Θωμά και πέτυχε μια χαρά.....Κανα μισώρο υπόθεση αλλά κερδίζεις το χρόνο αργότερα....η δοκιμή ήτο επιτυχής.....και μάλιστα με εγκατάσταση στο ίδιο παρτίσιον με 2003 server :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Ενσωματωσα το sp2 και δοκιμασα, πριν το γραψω, να ενσωματωσω με την ιδια τεχνικη και αλλα update ξεκινωντα με το WindowsXP-KB896424-x86-ELL που βρικα στις προχθεσινες ειδησεις αλλα μου εβγαλε τα ακολουθα και μετα οταν πατησα οκ δεν προχωρησε στην ενσωματωση.... Κριμα θα βολευε πολυ αμα εμπαιναν ολα ετσι....:(

post-1886-1416072293,7441_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Chosen

lol κάτι κάνεις λάθος μαν :)

Εν τέλει είχες δίκιο.Μετά που πέρασα όλα τα αρχεία στον σκληρό το έκανε σφαίρα.Απλά την πρώτη φορά είχα αφαιρεθεί και είχα βγάλει το cd με τους drivers από το tray...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.