Jump to content



ATI CONTROL CENTER - Ερώτηση


CROESUS

Recommended Posts

Θα ήθελα την βοήθειά σας, για μια απορία, που μου έχει δημιουργηθεί σχετικά με το Αti Control Center. Στο review, που υπάρχει στο forum, παρατήρησα, ότι υπάρχει η επιλογή "overdrive", όπου κανείς μπορεί να δει την συχνότητα του πυρήνα και του ρολογιού της κάρτας καθώς και της θερμοκρασίας της κάρτας.

Έχω εγκατεστημένους τους catalyst 5.10, αλλά στο ati control center, δεν μου εμφανίζει την επιλογή "performance" ή "overdrive" όπως τουλάχιστον φαίνονται στα screenchots του review. Η κάρτα γραφικών μου είναι MSI X700pro/128ΜΒ σε δίαυλο pci-e. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως μπορώ να το ενεργοποιήσω ή τι φταίει και δεν μου το εμφανίζει?

Ευχαριστώ πολύ!!

Link to comment
Share on other sites

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, που αναφέρεις και δεν ξέρω πως να το επαληθεύσω. Εκείνο όμως, που έχω διαπιστώσει και δοικμάσει, ότι "αντίστοιχες" επιλογές είναι διαθέσιμες με το AtiTool.

Link to comment
Share on other sites

G10 καλημέρα, από το atitool, μπορείς να έχεις την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών, τουλάχιστον στην δική μου μπορείς, όπως επίσης μπορείς να έχεις και άλλες επιλογές, από το μενού overdive, αν το ανοίξεις και επιλέξεις το στοιχείο για την θερμοκρασία, από κάτω βγαίνει ένα μενού με αρκετές επιλογές, δοκίμασέ το.

Link to comment
Share on other sites

Σε ρώτησα αν σου δείχνει την θερμοκρασία για να δω αν εχει σενσορα πανω η καρτα...

Απο τη στιγμη που μου λες οτι σου δειχνει θερμοκρασία το ατιτοολ τοτε κατι θα παιζει με τους catalyst.Δοκίμασε και αλλους drivers ..... αν δεν το εχεις κανει μεχρι τωρα

http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php

http://www.omegadrivers.net/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.