Jump to content



Γραμματοσειρες buggy


Papas

Recommended Posts

Παιδια καλισπερα εχω το κλασσικο προβλημα με τις γραμματοσειρες. Για παραδειγμα ενω ειναι μια χαρα σε world και γενικα δεν εχω κανενα προβλημα οταν γραφω, σε μερικα προγραμματα που ειναι στα ελληνικα βλεπω ερωτηματικα αντι για γραμματα και αλαμπουρνεζικα. Επισης στο μαιλ μου οταν στελνουν ελληνικα σε μερικα βλεπω τετραγωνακια κ ερωτιματικα. Τι να κανω?? το ειχα προσεξει στην εγκατασταση κ την εκανα σωστα με τα languages. Επισης στο control panel => languages->advance οτι εχει σχεσει με greek code ειναι εγκατεστημενο αλλα παρολα αυτα bug. Τι να κανω?:confused:

Help καποιος !!! :boxed:

Link to comment
Share on other sites

E αυτο λεω φιλε Hydrus, αυτο το κανω στον μοζιλα αλλα σε μερικα δεν πιανει. Εξακολουθω να εχω ??????? και τετραγωνακια παρολο που βαζω να κανει ενcoding σε αλλη γλωσσα! Τι να κανω? ειναι εκνευριστικο. Λες να φταιει κανας mozilla η κανα αλλο προγραμμα? πως θα το ελεγξω χωρις να τα βγαζω ενα ενα τα προγραμματα που υποψιαζομαι. Μηπως ειναι κανα latin font η τπτ αλλο και δεν μπορω να ξερω ποιο ακριβως και τι χρησιμοποιει το καθε προγραμμα?

Link to comment
Share on other sites

Πας Start > Control Panel > Regional Settings.

Στο tab, Regional Options, πρέπει να γράφει πάνω Greek και κάτω Greece.

Μια σημαντική λεπτομέρεια που ξεφέυγει σε πολλούς κατά την εγκατάσταση:

Στο tab Advanced πρέπει να λέει κι εκεί Greek. Αν δε λέει, τότε πρέπει να το αλλάξεις κι όταν σου ζητήσει αν θα προχωρήσει ΧΩΡΙΣ το CD των Windows, να πατήσεις ΝΟ και να βάλεις το CD μέσα.

Link to comment
Share on other sites

Wizard θα σου ακουστει λιγο πατατα αλλα το ειχα κανει πιο παλια κ δεν λειτουργησε. Τωρα το αλλαξα ξανα σε english και μετα παλι greek και εφτιαξε. τουλαχιστον στα προγραμματα που ειδα. Καποια βλακεια θα ειχε γινει με τα win. Τhx παντως guys!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.