Jump to content



Ja(mp)va 2 προσπαθώ??


HeartDoc

Recommended Posts

ΑΑΑ!!! Τα νεύρα μου!

Ιδού το όλο story:

Μια ωραία πρωία σηκώνομαι μες στα άγρια χαράματα ,( γύρω στις 12:00 :o ) να κάνω εκείνη την τιμημένη πλέον άσκηση προγραμματισμού σε Java 2 για τη σχολή... Νέος στη γλωσσα αυτή αλλά πολλά υποσχόμενος (αμ τι? :toomuchne ), διαβάζω τα εξής:

"Κατασκευάστε ημερολόγιο το οποίο να βασίζεται σε μια κλασση κυκλικού μετρητή, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα δισσεχτα έτη!" (καλά έλεγε κ άλλα μα λόγω χώρου και συντομίας ... καταλαβαίνεται...)

Σαν καλός και πάνω απ'όλα ήρεμος προγραμματιστής ( ) γράφω τελος πάντων τον κώδικα και με τα πολλά κάνω το πολυπόθητο compile για να αντικρύσω όλο χαρα το "class compiled - no syntax errors" :jump::T: :worship:

έλα όμως που όταν πήγα να δώ αν όντως δουλεύει το μαραφέτι, μου κράσσαρε το τιμημένο!!

Αφού λοιπόν εξάντλησα ό,τι ήξερα ο καημενούλης (:bye: ) και απο τις λιγοστές γνώσεις μου σε vb και c++ και δεν κατέληξα κάπου στράφηκα στους ΄΄εμπειρους προγραμματιστές του forum:T:

:help:

(Συγγνώμη προκαταβολικά για την μεταφορά του κώδικα στο notepad :o )

Κάθε συμβουλή, γνώμη, ακόμα και προτροπή προς την αυτοκτονία (ή τον ευνουχισμό :kiss: ) δεκτή (αχχχ καλε ;) ):help:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.