Jump to content



Υιοθετώντας το νέο παιδί του UNSEEN (56k warning)


Bassjunkies

Recommended Posts

Πείρα την απόφαση αφού ταξίδεψα από όλα τα στάδια του cooling (βλέπε air cooling, water cooling) και από αρκετές home made κατασκευές να περάσω στην οικογένεια του phase change cooling. Αφού έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς και μια μικρή βόλτα σε διάφορα forum για έρευνα απόδοσης και αποτελεσματικότητας θεώρησα ότι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες μου θα ήταν να απευθυνθώ στο πλέον ειδικό και καλύτερο σε αυτά τα θέματα κύριο UNSEEN. Πιστεύω όλοι σας να γνωρίζεται αυτό το χαρισματικό και ευρηματικό παιδί (unseen sorry για το "παιδί" αλλά όλοι "παιδιά" είμαστε σε αυτήν την κοινότητα..;)) Αφού συμφωνήσαμε με τον Χρήστο για το τι ακριβώς ήθελα έφτασε στα χέρια μου ακριβώς πριν από μία εβδομάδα το "νέο παιδί του UNSEEN". Μέχρι στιγμής είμαι υπέρ ευχαριστημένος από την απόδοση του συστήματος όπως και από την υποστήριξη και βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα του Χρήστου. Χρήστο σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!:T: Προς το παρόν θα postάρω λίγες φώτο του μηχανήματος και αύριο μάλλον τις υπόλοιπες όπως και τα screenshots από τα διάφορα test & benchmarks.

Untill then .... see ya folks:hi:

p10506010pz.th.jpg

p10506055mj.th.jpg

p10506088nh.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εδώ φαίνεται και η μόνωση στο backplate. (τσίχλα γύρω γύρω από το plexi και armaflex από κάτω).

p10505883qp.th.jpg

Η μόνωση μπροστά και arctic ceramic στο CPU και στο evaporator. (Δεν μπήκα στην διαδικασία να μονώσω το socket και την CPU με armaflex γιατί το armaflex του evaporator τα αγκαλιάζει και τα δύο και στο σφίξιμο πατάει πολύ καλά!!! Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες όλα είναι ΟΚ!!!!)

p10505895kd.th.jpg

Και πάμε τώρα σε μερικά benchs & Tests

Αρχίζουμε : 269FSB 4,3Ghz 1,675Vcore -9 temp σε full load και Rock Stable με διπλό prime για μιάμιση ώρα περίπου.

109en.th.jpg

Και μερικά αποτελέσματα από Sandra:

33iu.th.jpg

52dn.th.jpg

64fh.th.jpg

Και τέλος 3DMark

87pj.th.jpg

99lf.th.jpg

THANX UNSEEN:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.