Jump to content



Knoppel ή Knoppix?


Psychokiller

Recommended Posts

Γεια και χαρά σε όλους, για άλλη μια φορά εγώ και τα προβλήματα μου, χτυπάμε την πόρτας σας. :D

Μετά από την αποτυχημένη μου απόπειρα να βάλω το ubuntu 5.10 επανέρχομαι πάλι στις εκδόσεις knopp**. Ο προβληματισμός μου αυτή τη φορά είναι η επιλογή εγκατάστασης ανάμεσα στο knoppel 0.6 και στο knoppix 4.0.2 .

Λοιπόν ξεκινάω. Πέρα από την καλύτερη υποστήριξη των Ελληνικών που έχει το knoppel πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ψάχνω για fonts, regional settings κτλ κάνει και κάτι που δεν κάνει το knoppix, υποστηρίζει την κάρτα ήχου μου (on board). Αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο μιας και το knoppel είναι μια εξελληνισμένη εκδοχή του knoppix με λιγότερες εφαρμογές, πως μπορεί να υποστηρίζει κάτι που το knoppix δεν μπορεί?

Εδώ αρχίζουν οι υποθέσεις:

α) Στην περίπτωση που βάλω το knoppel θα μπορέσω να περάσω μετά τις επιπλέον εφαρμογές από το δισκάκι του knoppix?

β) Στην περίπτωση που βάλω το knoppix βρω οδηγούς για την κάρτα ήχου μου? Και θα καταφέρω να ρυθμίσω τις regional settings? (για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ελεεινά άσχετος με το linux εν γένη :o )

Εσείς τι μου προτείνεται να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.