Jump to content



Τι θέλει να μου πει το computer manager για τον HDD?


H.A.Balafoutre

Recommended Posts

Καλό σας ξημέρωμα.

Αφού αγόρασα έναν καινούριο σκληρό και αποφάσισα να τον εγκαταστήσω τα έκανα εντελώς ΧΧΧΧΧΧΧ.

Το σύστημα ήταν έτοιμο να τον δεχθεί με όλα τα καλόδια ζυγημένα στοιχιμένα στο ίδιο καλόδιο με τον 40άρη σε 2 partition και το τζαμπεράκι στην πρώτη θέση από την παροχή ρεύματος. Ε λοιπόν λέω "απλά πράγματα", τον βιδώνω 2 θέσεις πιο κάτω βάζω την παροχή και βάζω το τζαμπεράκι στην 2η θέση για slave. Υπ'όψιν δεν θέλω και δεν μπορώ να παίξω με τα RAID, κάποια άλλη φορά όταν θα διαβάσω προσεκτικά τι παίζει με τα RAID ίσως.

Ε λοιπόν μπουτάρει το σύστημα και τα win βλέπουν μόνο τον 40άρη με τα partition ok.

Ψιλοτρελάθηκα, και λέω δεν μπορεί, αφού είναι τυφλσούρτης το λέει και στο πάνω μέρος του σκληρού. Ε από εκει και μετά έγινε το έλα να δεις τι σου κ(λ)άνω μάναμ. Μετά από 20+ φορές βάλε βγάλε τζαμπεράκια κ.τ.λ. ενω κάποιες φορές τον έβλεπα από το Post και στο bios τελικά κάτι έκανα λάθος και τα έχασα όλα. Φωτογραφίες πιο πολύ αλλά τεσπά.

Μετά από μια έρευνα κατέληξα να βάλω άλλο καλόδιο, στο ίδιο θα το σηκωνε? και μιά φωτό για να μου πείτε τι παίζει και δεν τον λειτουργεί. Τα τζαμπεράκια στην παρούσα φάση είναι στον 40άρη ολόκληρος πλέον, στο πρώτο από την παροχή και στον 80άρη στο δεύτερο από την παροχή. Μιλάω για απλό :worship: IDE.

Λοιπόν, να το screenshot. Και σας ευχαριστώ εκ των προταίρων για την συμπόνια. Φυσικά δεν είχα διανοηθεί να πάρω backup looooooool, από εδώ και πέρα τώρα.

newbitmapimage3bq.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το χειρότερο είναι πως με την αναμπουμπούλα έχασα και το FightAIDS@home.

Σήμερα τελικά ήταν μια μέρα από τις λίγες.:alien:

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα ώστε να έχω 2 σκληρούς IDE αφού ο ένας είναι unallocated? Τι έκανα λάθος? Απλά θέλω να τα έχω, drive C: drive D: στο my computer. Ούτε raid ούτε τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Χάλασε και η ψηφιακή και δεν μπορώ να σου δείξω πως είμαι αυτή την στιγμή..................τι ντομάτες και λαλακίες. Αν με έβλεπες θα καταλάβαινες.

Δηλαδή στην τοποθέτηση καινούριου σκληρού, απλή IDE, θέλει πρώτα να πάω στο computer manager και να κάνω μερικά κλίκς πρώτα?

Ε? Στην επανεγκατάσταση των win έδειχνε τον δίσκο ως ntfs αλλά δεν το πήρα χαμπάρι ότι ήθελε και να τον locate σε ntfs..........άντε γεια intertotto τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 02:32]

Ναι :D

Κανενας δισκος δεν ερχεται φορμαρισμενος απο το εργοστασιο.

Πάλι καλά που εγώ εδώ κοντά έχω ένα εργοστάσιο που επεξεργάζεται ντομάτες και δεν χρειάζεται να κάνω φορμάτ για να πέσω μέσα σε κάνα καζάνι από δαύτες.:tomato:

Αν και η ώρα είναι δύσκολη σ'ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.