Jump to content



Εμφάνηση ασχετου link στο MSN


Myralis

Recommended Posts

Γειά σας, στο άσχετο χθες άνοιξα συνομιλία με κάποιον στο MSN 7 και κάτω κάτω στο γύρω γύρω του παραθήρου, (κάτω και από εκει που σου λέει οτι ο άλλος πληκτρολογεί κάτι η από πότε έχει να σου στείλει) είχε εμφανιστεί ένα link με χαρακτήρες άσχετους (κινέζικα). Το πατάω και ανοίγει μία ελληνική σελίδα για στοιχήματα νομίζω και ποδοσφαιρικούσ αγώνες. Σε όποια επαφή και να ανοίξω το παραθυρο διαλόγου εμφανίζει το ίδιο link... Έτρεξα το BitDefender 9 σε όλον τον C:/, δεν έβγαλε τίποτα. Πήγα πανεπιστήμιο, άνοιξα το msn, δεν έβγαζε το λινκ. Υπόψιν σπίτι έχω Internet από το πανεπιστήμιο. Όταν ξαναπάω σπίτι θα ανεβάσω screenshot και το λινκ. Μέχρι τότε ξέρει κανείς τι συμβαίνει?

PS: Κατά την περιήγηση μου στο ιντερνετ (με firefox πάντα) δέχτηκα επίθεση από μία κολοσελίδα αλλά την έπιασε το BitDefender και έβγαλε μήνυμα ότι ο υπολογίστής δεν μολύνθηκε, το scan το έκανα μετά την επίθεση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.