Jump to content



προβλημα συνδεσης σκληρου δισκου


tavani

Recommended Posts

σπουδαζω εξωτερικο και πηρα τον σκλιρο μου και τον κατεβασα στην Ελλαδα για να τον συνδεσω στο pc της αδερφης μου,τον συνδεω με το καλωδιο που ειναι συνδεμενος και ο αλλος σκληρος ,στο bios τον βρισκει κανονικα αλλα οταν μπαινω στα windows τιποτα,τ κανω λαθος?

τον συνεδεσα και στο καλωδιο που ειναι συνδεμενο και το cd-player αλλα παλι τα ιδια,τον βρισκει στο bios αλλα οχι στα windows,μπορει να βοηθησει καποιος?ευχαριστω

σαν hardware τον βρισκει στα windows στο mycomputer δεν ενφανιζεται ομως!

Link to comment
Share on other sites

δεν λες αυτά που πρέπει να πείς

Τι λειτουργικό έχει η αδερφή σου;

Μήπως ο δίσκος είναι διαμορφωμένος (φορμαρισμένος) σε NTFS;

Υποθέτω ότι έχεις κάποια αρχεία που χρειάζεσαι μέσα, αλλιώς θα πρότεινα να πας στο disk management και να τον διαμορφώσεις από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

xp εχει,τον συνδεω ως slave εχω βαλει και την βλακεια στον σκληρο πισω στο δευτερο σημειο(το μαυρακι εννοω στον "κωλο" του σκληρου) τον βρισκει στο bios και στα windows αλλα στο mycomputer δεν τον βγαζει με τιποτα,τι γινεται ρε γμτ?!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.