Jump to content



Πρόβλημα με αλλαγή μητρικής και SATA


mixlss

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους.Το πρόβλημα είναι το εξής.Εχω τρείς δίσκους ένα ide και 2 sata τον πρώτο για λειτουργικό και τους άλλους δύο για τα υπόλοιπα.Μετά την αλλαγή της μητρικής της υπογραφής μου με μία dfi ultra d χωρίς να κάνω format και μόνο με κάποιες απεγκαταστάσεις και επαναγκαταστάσεις οδηγών μου αναγνώρισε τα πάντα έκτος από τους δύο sata οι οποίοι είναι και γεμάτοι προγράμματα τα οποία δεν θέλω να χάσω.Στην διαχείρηση συσκεύων που βρίσκει μόνο τον ένα και ζητάει να κάνω διαμόρφωση.Υπάρχει κάποια λύση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη? Ευχαριστώ. ( Οι sata δεν είναι RAID )

Link to comment
Share on other sites

Tελικά δεν άντεξα και τους έκανα φορματ ,τους έβαλα και σε raid0 και τελείωσε η υπόθεση.Βέβαια καλό θα ήταν να μάθενα και πως θα μπορούσε να ξεπεραστεί το πρόβλημα αυτό για μελλοντική αντικατάσταση μητρικής.

Link to comment
Share on other sites

Κάνεις manual update τους οδηγούς SATA, υποδεικνύωντας τον φάκελο " \nForce4_amd_6.70_winxp2k_english\IDE\WinXP\sata_ide" και στην επανεκκίνηση θα πρέπει να δουλεύουν όλα ρολόι.

Μόλις το χρειάστηκα και δούλεψε μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.