Jump to content

Χ1600χτ Artifacts στο Quake 4

mefistofelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οταν παιζω Quake 4 μετα απο λιγη ωρα και ενω η θ της καρτας ειναι 95-98 βαθμους αρχιζουν να εμφανιζονται Artifacts πραγμα που δεν συμβαινει οταν κανω scan for Artifacts με το Atitool(περιπου για κανα μισαωρο).Η καρτα δεν ειναι overclocked μονο η cpu απο 3.0 σε 3.53 με fsb235 και μνημες 1:1 2.5-3-3-7.Το συστημα ειναι ακρως σταθερο με αυτες τις τιμες.

Ειναι τελικα θεμα θερμοκρασιας η μηπως drivers?Εχω τους 5.13

Εγώ ξέρεις τι πιστεύω? Μόλις ανακάλυψες την καλύτερη δικαιολογία για να στείλεις την κάρτα για RMA. ;)

οι θερμοκρασιες δεν ειναι υψηλες 95-98?η καρτα την ψυξη εχει πανω,παθητικη η ανεμηστηρακι?

Αρχική απάντηση από def

οι θερμοκρασιες δεν ειναι υψηλες 95-98?η καρτα την ψυξη εχει πανω,παθητικη η ανεμηστηρακι?

Ανεμιστηρακι εχει και τρεχει μονιμως στο 100%.

Μπορω να την κανω ρμα με αυτη την δικαιολογια?

Τι μαρκα ειναι η Χ1600 που εχεις

Μερικες ειναι OC απο την ιδια την εταιρια κατασκευης (Πχ Powercolor κλπ ακομα και ASUS)

Δοκιμασε και με προηγουμενους Driver αμα θες αλλα μαλλον δεν το γλιτωνεις το RMA

Αρχική απάντηση από Vasot

Τι μαρκα ειναι η Χ1600 που εχεις

Μερικες ειναι OC απο την ιδια την εταιρια κατασκευης (Πχ Powercolor κλπ ακομα και ASUS)

Δοκιμασε και με προηγουμενους Driver αμα θες αλλα μαλλον δεν το γλιτωνεις το RMA

Ειναι saphire

Τα ιδια μου εκανε και εμενα η χ800χλ (powercolor) . Ξεκινησε απο αρτιφακς στο nf4 mostwnted , επεκταθηκε σε κολληματα , μετα σε ρεσταρτ και στο τελος σε ενα μεγαλοπρεπες ΚΛΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ....( δηλ. χ800χλ = καπουτ ).

Rma the bich......

Το εχω κοιταξει και ειναι ψιλοχαλια οι τασεις...(+11.79 φουλ λοαντ)

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το αλλαξω με καποιο αλλο για να δω τι παιζει...

Αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι το κανει μονο στο quake ενω στο ατιτοολ που αμα το αφησω κανα μισαωρο χτυπαει 104 δεν βγαζει λαθη

Σφιγγοντας λιγο τις βιδες που στηριζαν την βαση η θερμοκρασια επεσε απο 104 που ειχα δει το μαξ σε 90.

Λετε να το σφιξω κιαλλο? φοβαμαι μην σπασω τον πυρηνα...

Δεν νομιζω να κανεις ζημια στον πυρηνα , αλλα καλο θα ηταν να αλλαξεις την μαμα ψυκτρα με μια σιλενσερ η καλυτερα με μια ζαλμαν(με as5) ......

Oταν ερθει η δικια μου απο το RMA αυτο θα κανω....

Αντι να σφίγγεις ξέσφιξε τελειως και βγάλε την τσίχλα που πολύ πιθανώς θα έχει [και θα ειναι ληγμένη] και βάλε οτι άλλο έχεις ceramique - silver - απλη οτιδήποτε.

Αν επιμεινει [που πιστευω ετσι θα γίνει , γιατι δεν ειναι λογικο να βγάζει σε ενα game μονο οσο βαρυ και ναναι αυτο και οχι στο ατι τοολ που ειναι οτι το s&m για τις vga] . Στειλτην στο καλο του θεού son και ακολουθα το φώς που απλώνει η sig μου εκει θα βρεις την ηρεμία.

edit και προσοχη στις vga σπαει για πλάκα ο πυρήνας.

σε αλλα παιχνιδια σου βγαζει προβλημα αναλογο?, το ΑΤΙΤΟΟΛ μεχρι την εκδοση 10 δεν κανει ΚΑΝ σωστη αναγνωριση artifacts στη σειρα Χ1ΧΧΧ

lol θα παω να αγορασω μια πασταφλορα να την απλωσω να δουμε.

Και κατι που μου ηρθε τωρα:Μηπως τα artifacts ειναι απο το dvi?Να την συνδεσω και αναλογικα να δω,η μηπως ειναι ακυρο αυτο που λεω?

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Και κατι που μου ηρθε τωρα:Μηπως τα artifacts ειναι απο το dvi?Να την συνδεσω και αναλογικα να δω,η μηπως ειναι ακυρο αυτο που λεω?

Βρα τι dvi και dmi ....αφου λες για 104 temp....Ποσες cpu αντεχουν εκει....

Αρχική απάντηση από tomhel

Βρα τι dvi και dmi ....αφου λες για 104 temp....Ποσες cpu αντεχουν εκει....

η χ1800 ελεγε 90 και ητανε 60 τελικα, ασε τι λεει αυτοι οι καταλυστ εινια οι πρωτοι για χ1600

Αρχική απάντηση από mefistofelis

δεν αλλαζεις αβαταρ πρωτα? :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

η χ1800 ελεγε 90 και ητανε 60 τελικα, ασε τι λεει αυτοι οι καταλυστ εινια οι πρωτοι για χ1600

δεν αλλαζεις αβαταρ πρωτα? :hehe:

Η θ που λεει σαν gpu enviroment ειναι σωστη ομως με τρομερη ακριβεια την τσεκαρω με σενσορα.Οποτε φανταζομια και η αλλη ποσο λαθος να ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.