Jump to content

Maximus

Premium Members
  • Posts

    7.098
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maximus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Maximus

    OffTopic;

    Με κατεστρεψε η δουλεια ρε γμτ - επρεπε να μου το πουν για να το δω! Πολυ ωραιο το νεο site ρε παιδες, 1000 μπραβο :D Το σκεφτομαι εδω και καιρο οτι τα forum πλεον πρεπει να πανε σε παρομοιο look και εσεις το κανατε πανεμορφο - και παλι μπραβο, πολυ το χαρηκα :D
  2. Maximus

    Τι τύπος overclocker είσαστε;

    1) Καλα κανετε στο fragma δωστε του κι αλλο, δε μασαει 2) Ο Chosen ειναι για ακομα μια φορα ενας μικρος Θεουλης 3) Το ξερα οτι θα ημουν ο μονος που ψηφισε "Οδοστρωτηρας"
  3. Maximus

    Intel SSD

    Λογικά είναι τα νούμερα Τάσο, απόλυτα φυσιολογικά.
  4. Maximus

    Supercars & Dreamcars Thread

  5. Maximus

    Intel SSD

    Τι να σ πω βρε man, μου φαινεται λιγο παραξενο που εχεις χαμηλο 4Κ αλλα και παλι ειναι 10πλασιο απο αλλους SSD...Ή κάτι άλλο παίζει με το σύστημα ή απλά δεν κατάφερες να αντιληφθείς τις διαφορές εύκολα και ίσως δεις διαφορά με το που βάλεις τους μηχανικούς. Παράξενο πάντως, όλοι μας είδαμε τη διαφορά. Εδώ ένας φίλος χάζεψε τόσο πολύ από τους X25-E και X25-M που φόρεσα εναλλάξ στο XPS μου που έτρεξε να αγοράσει SSD την ίδια μέρα, χωρίς να ξέρει ΚΑΝ τι είναι αυτό που έπαιρνε... Ελπίζω να βρεθεί άκρη γιατί είσαι ο πρώτος που όχι μόνο λέει πως δεν είδε διαφορά, αλλά υποστηρίζει ότι τώρα πλέον καθυστερούν κιόλας(?!)
  6. Maximus

    Intel SSD

    Δεν υπαρχει κανενα θεμα με τους A-Data. Μαλλον το προβλημα εστιαζεται στο τι κανεις στο PC σου καθημερινα. Εγω π.χ. που δουλευω Photoshop, Flash, Photopaint, Draw, Office, FL Studio κ.ο.κ. σε καθημερινή βάση, έχω δει αρκετά σημαντικό boost στις επιδόσεις μου, με την απλή έννοια ότι όλα γίνονται άμεσα και δεν έχω το παραμικρό "lag". Αν ομως δεν τα κανεις ολα αυτα και απλα σερφαρεις, βλεπεις ταινιες, παιζεις κανα παιχνιδι και ακους μουσικη, τοτε ο SSD εκανε διαφορα μεν, αλλα δε σου φαινεται στην καθημερινοτητα. Θες να κανεις ενα πειραμα? Κουμπωσε εναν σε ενα laptop που σου φαινεται αργο - να δεις τι θα γινει.
  7. Maximus

    Intel SSD

    Είναι το τεστ τέτοιο, δοκίμασε ένα CrystalDiskMark
  8. Maximus

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Mirror's Edge ή αλλιώς 1) Το ένα παιχνίδι που καταφέρνει να βγάζει η ΕΑ ανά 5ετία και να τα σπάει 2) ΧΑΡΜΑ οφθαλμών σε 30+ ίντσες, εγώ χάζεψα στην οθόνη, βάλτε το στις TV σας!
  9. Δεν ειναι μαγκια, ειναι κολλημα στον εγκεφαλο. Αισθανεσαι μια "ασφαλεια" μεσα στο αμαξι, λες και τιποτα δε μπορει να σε πειραξει. Συν μερικοι που νιωθουν οτι τους "περιοριζει"
  10. Maximus

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Starcraft
  11. Βασικά εάν η κατοχύρωση της πατέντας γίνει σωστά, τότε όποιος προσπαθήσει να αντιγράψει είναι λίγο-πολύ έτοιμος να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Απλά λογικά, επειδή οι πατέντες αυτές θα αλληλοεξυπηρετούν πόσες εταιρείες, το αφήνουν στο φλου. Εν αντιθέσει με μερικές π.χ. που απλά κυνηγάνε για τους δικούς τους σκοπούς - βλέπε Rambus.
  12. Τελικά με βάση την υπογραφή του Παστελ: 1) Πόσους παίχτες έχουμε στο γήπεδο? 2) Που βρήκαμε τόσο τσίγκο?
  13. Maximus

    Post yer picz!

    sh1t! Πότε είχε Jaia και δεν πήγα :fist:
  14. Maximus

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Ωραίος Μόνο κατέβασε το sub κάτω για να έχεις καλύτερο ήχο
  15. Maximus

    The Lab's Beer Corner

    :fist::fist::fist::fist::fist::fist:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.