Jump to content



Εικονο-ηχοσύστημα (Home Cinema)


Chosen

Recommended Posts

Είμαι με το ένα πόδι σε αυτό το σετάκι της LG, με τα ασύρματα ηχεία.

Υπάρχουν τίποτα ενστάσεις σχετικά με την ασύρματη τεχνολογία στα ηχεία; Κρύβει παγίδες σχετικά με παρεμβολές, είναι μειωμένη η απόδοση, παραμορφωμένος ο ήχος, κανένα known issue, κλπ;

Δεν είμαι κανένας φανατικός του τέλειου ήχου κλπ, απλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ασύρματο κομμάτι, μιας και πάω να ξεφορτωθώ εντελώς τα καλώδια στο νέο σπίτι, αλλά στην τελική δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων. Τουλάχιστον όχι κάτι το οποίο να είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και απλά να μη το έχω πάρει χαμπάρι εγώ...

Ακούω ιδέες/απόψεις :)

Link to comment
Share on other sites

Καλό δείχνει Τσόζενε, δεν είναι IR όπως άλλες λύσεις(θετικό) αλλά θέλει προσοχή όπως λέει και το manual να μην έχεις τριγύρω άλλες wireless συσκευές(λογικό μεν αλλά αρνητικό δε).

Link to comment
Share on other sites

Φαινεται αρκετα καλο και απο επιδοσεις!Απο τιμη δεν ξερω στην Ελλαδα τι γινεται!

Οσον αφορα τα ασυρματα ηχεια μην περιμενεις να εχουν την ιδια αποδοση με τα ενσυρματα, παρολα αυτα παιζουν αρκετα καλα!Το μονο που χρειαζεται ειναι να ειναι αμοιβαια ορατα ο πομπος με το δεκτη και να μην περνας απο μπροστα οταν παιζουν διοτι δημιουργουνται παρεμβολες και καμια φορα χανεται και το σημα!

Παντως η ελλειψη καλωδιων ειναι δημαντικο ατου!

Go for it!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.