Snake Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 Όταν ανοίγω το pc φορτώνει κανονικά η μπάρα των windows(xp pro sp2) αλλά πριν βγάλει το μήνυμα υποδοχής βγάζει 7 σειρές κινέζικα και κάνει αμέσως επανεκκίνηση.Σε safe mode πάλι δεν μπαίνει....(το ίδιο γίνεται).Τι μπορεί να φταίει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Ιανουάριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Σε default σύστημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Μπουταρε με το cd και κανε repair ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 4, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 default όλα.Όταν λες να κάνω repair τι ακριβώς να κάνω?Δεν ξέρω ποιό αρχείο έχει πρόβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Σε safe mode μπαίνεις; Πιθανόν να σου παρουσιάζει πρόβλημα κάποιος driver... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:00] Σε safe mode μπαίνεις; Πιθανόν να σου παρουσιάζει πρόβλημα κάποιος driver... Ούτε safe mode.Πρόβλημα με drivers δεν πιστεύω να υπάρχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Μάλλον την άκουσε κάποιο αρχείο... Μπορεί να περιγράψει Please κάποιος τη διαδικασία για repair μέσω console; Γιατί όσες φορές έχω δοκιμάσει, δεν έχω βγάλει άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Πραγματικά δεν βγάζεις άκρη. Για φορμάτ μου φαινεται αφού δεν μπαινει ουτε σε safe mode....εγω το επαθα μετα απο κολληματα λόγω κακής συνεργασιας DFI LanParty και δισκων Maxtor.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 4, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Από το repair console δεν μπορώ να κάνω τπτ??plz ας πει κάποιος.Θέλω να γλιτώσω το format.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αν άλλαξες chipset μητρικής τότε θα χρειαστείς format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 4, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με format.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Και τώρα κάνε backup το δίσκο με τα windows καθε βδομαδα. Η με arconis trueimage η με norton ghost. να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.