nickthegreek Posted January 14, 2006 #1 Posted January 14, 2006 Εχω διαβάσει ότι το kaspersky είναι το καλύτερο απο τα αντιικά του χώρου. Ωστόσο δεν ξέρω πόσο "ελαφρύ" είναι. Όσοι το έχουν μπορούν να μου πουν? Πόσες διεργασίες πιάνει? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο nod32 το οποίο πιάνει μόνο 2 διεργασίες!
blkik Posted January 15, 2006 #2 Posted January 15, 2006 Ειναι αρκετα βαρυ όχι σαν τον Norton βεβαιά αλλά παρέχει πολυ καλύτερη ασφάλεια απο τον nod32 που είναι πανάλαφροςΔιεργασίες όταν λές? πως τις μετράμε να σου πω γιατι τον έχω δυο χρονια τώρα?
nickthegreek Posted January 15, 2006 Author #3 Posted January 15, 2006 Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 12:09] Ειναι αρκετα βαρυ όχι σαν τον Norton βεβαιά αλλά παρέχει πολυ καλύτερη ασφάλεια απο τον nod32 που είναι πανάλαφροςΔιεργασίες όταν λές? πως τις μετράμε να σου πω γιατι τον έχω δυο χρονια τώρα? Σε ευχαριστώ! Ότα πατας CTRL+ALT+DEL πόσες διεργασίες (processes) αφορούν το kaspersky.
nickstamat Posted January 15, 2006 #4 Posted January 15, 2006 Το Kaspersky δεν είναι και πολύ ελαφρύ, ειδικά οι τελευταίες εκδόσεις του (v. 5.0.0.388). Γράφτηκα beta tester στην Kaspersky και κατέβασα το Antivirus 2006 Beta (v. 6.0.0.251) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο και πολύ πιο ελαφρύ από το προηγούμενο.Πάντως σε σχέση με το NOD32, το Kaspersky 5 είναι πολυ καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Δοκίμασέ το και, αν δε μείνεις ευχαριστημένος, περίμενε για την έκδοση 6, η οποία είναι πραγματικά κορυφαία!
DuKe Posted January 15, 2006 #5 Posted January 15, 2006 εξαίρεσε το kavpf που είναι το antihacker(firewall)
deadlock7 Posted January 15, 2006 #6 Posted January 15, 2006 Δεν μασαει μια!Περιμενω το 2006 να δω τι θα λεει,γιατι antivirus+beta δεν μου καθεται καλα.Ειναι καπως βαρυ(ειδικα μεχρι να σκαναρει στην εκκινηση),αλλα το συνιστω ανεπιφυλακτα.. edit:Τα kav.exe,kavsvc.exe ειναι βρε..οχι το kem!
vgiozo Posted January 15, 2006 #7 Posted January 15, 2006 Γίνεται βαρύ όταν επιλέξεις το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας...Και το 2006 είναι βαρύ...θέλει δουλεια΄ακόμη...οι προγραμματιστές του όμως σκίζονται στη δουλειά προφανώς και κάθε λίγο βγαίνει νέα βετα έκδοση...
nickthegreek Posted January 16, 2006 Author #8 Posted January 16, 2006 Πότε βγαίνει η 2006 έκδοση? Όποιος έχει δοκιμάσει και το panda internet security μπορεί να μας πει ποιο θεωρεί ποιο "βαρύ"? Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :) :)
nickstamat Posted January 16, 2006 #9 Posted January 16, 2006 Αρχική απάντηση από vgiozo Γίνεται βαρύ όταν επιλέξεις το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας...Και το 2006 είναι βαρύ...θέλει δουλεια΄ακόμη...οι προγραμματιστές του όμως σκίζονται στη δουλειά προφανώς και κάθε λίγο βγαίνει νέα βετα έκδοση... Είχα το Personal Pro 5.0.388 στο Recommended Level και σερνόταν ο υπολογιστής... Το είχα συνεχώς απενεργοποιημένο...Το 6, στο ίδιο επίπεδο προστασίας, είναι πολύ πιο ελαφρύ και φαίνεται να μην καθυστερεί ΚΑΘΟΛΟΥ τον υπολογιστάκο μου!!!
DuKe Posted January 16, 2006 #10 Posted January 16, 2006 ναι κια μου...έγγραψα ότι εξαιρείται το kavpf και ξέχασα να γράψω ότι είναι τα υπόλοιπα kav...la? το KEM.EXE ναι άσχετο μαλλον ήθελα να πατήσω πρίν στο απο κάτω και έμεινε εκει Τον πανδα τον είχα δοκιμάσει πριν κανα χρόνο και δεν μάφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις(πιο βαρύ,πιο πρήχτικο,δεν είναι και τόσο αθόρυβο,και έχει παράξενο firewall) οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη το έσβισα και ξαναγύρισα στον kaspersky που το εμπιστεύομαι τα τελευταία 2-3 χρόνια. Προσωπική μου άποψη,το καλύτερο είναι να το δοκιμάσεις απο μόνος σου
athlon=greek Posted February 6, 2006 #11 Posted February 6, 2006 μια χαρα παει το 6 θα ειναι καλυτερο εμαθα.Το εχω με firewall το armor2net(παλιοτερα με το blackICE) και συνεργαζοτανε αψογα,περιμενω το 6 γιατι δουλευω μια beta απο περιοδικο!
Dr.Paneas Posted February 7, 2006 #12 Posted February 7, 2006 Κι εγω εχθες έβαλα το Kaspersky. Δεν πήγαινε αλλο με το AVG... είχε ποιο πολλά αρχεια στο vault και από τα έγγραφά μου. Πάντως το AVG δεν με ενόχλησε καθόλου στν χρήση του PC (εκτός από τις στιγμές που έκανε scanning).
SlotKiller Posted February 7, 2006 #13 Posted February 7, 2006 Ρε nod32 + AVG Rulezzz ρααα!Περα απ την πλακα, ειχα δοκιμασει την 5.1 του kasp και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, κυριως γιατι ηταν βαρυ.Το nod το θεωρω κορυφαιο γιατι ειναι σιγουρα το πιο ελαφρυ και πολυ γρηγορο στα scans ενω παραληλα εχει πολυ καλο ελεγχο για τα sites.To avg δεν ειναι το πιο ελαφρυ αλλα εχει την καλυτερη ανιχνευσιμοτητα απο ολα, ακομα και spyware σου βρισκει...
Dr.Paneas Posted February 7, 2006 #14 Posted February 7, 2006 ακομα και spyware σου βρισκει γι αυτό μου τα είχε πρήξει ...
SlotKiller Posted February 7, 2006 #15 Posted February 7, 2006 Αναλογα τον χρηστη... εμενα ας πουμε ποτε δεν εχει χτυπισει, σε φιλους μου οντως χτυπαει συνεχεια, αλλα γιατι το θεωρεις μειον δλδ? αν θελεις να εχεις αγνοια απλα δεν βαζεις antivirus! lol
Dr.Paneas Posted February 7, 2006 #16 Posted February 7, 2006 εχω το adaware Pro, Spybot Search and Destroy,τι να το κανω το avg spyware remover λοιπον ; Οπως είπες είναι αναλογα με τον χρήστη.Γμτ στην πληροφορικη στο σχολειο εστεισαν xp (ρυθμισεις ασφαλείας αστα-να-πάνε εκανε ο τεχνικός) και εβαλαν επανω το ... norton. οϊμε!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.