Jump to content

Προβλημα με mobo

kounavi

Recommended Posts

Posted

Γεια σας, εχω συστημα με ατα εξης:

mobo: Intel D915GEV

CPU: P4 3.2GHz/800FS D540 LGA775

ΜΝΗΜΗ: 512mb DDR2 533MHz OEM

Καρτα γραφικων: ABIT RANDEON PX700PRO 128MB

σκληρο: WES.DIG. JD120GB 7200

Tο προβλημα ειναι:

πριν τις γιοτρες ενα πρωι οταν ανοιξα το pc μου εμφανιστηκε ενα μυνημα στην οθονη που ελεγε οτι δεν ειναι συνδεδεμενο το καλωδιο της οθονης, αυτο το μηνυμα στο κεντρο της οθονης η οποια ηταν ολη μαυρη και το μυνημα ειχε το γραφικο χαρακτηρα απο το μενου της οθονης, δηλδη δεν φαινοταν πουθενα οτι ηταν συνδεδεμενος ο υπολογιστης. Δοκιμαζω την οθονη σε ενα αλλο πσ και βλεπω οτι η οθονη δουλευει κανονικα και το προβλημα βρισκεται μονο στο πσ.

Πηγα το ταουερ στο μαγαζι απο οπου το πηρα επειδη ειχα ακομα εγγηυση και μου ειπαν οτι εχει καει η mobo και μου την αλλαξαν. Οταν το πηρα σπιτι μετα απο μια εβδομαδα αρχισε οταν ανοιγα το πσ και εμπαινα στο περιβαλον τον windows μετα απο 1-2 λεπτα να αναβοσβηνει η οθονη και μετα να γινεται μαυρη , οταν pataga το κουμπι power και τον ξαναλειτουργουσα ολα γινοταν οκ. (Το ιδιο προβλημα ειχα και πριν πριν καει η mobo μεχρι που καηκε) Μετα απο 5 μερες αυτο σταματησε να συμβαθνει και ολα λειτουργουν κανονικα

η εγγυηση ληγει 26-1-06. Τι λετε να παω πισω το pc και να τους πω οτι εχω αυτο το προβλημα ή επειδη σταματησε να συμβαινει δεν θα μου συμβει τπτ στο μελλον?

Please help me..

Posted

η κάρτα γραφικών μάλλον είναι προβληματική. να το πάς επειγόντως πίσω πρίν λήξει η εγγύηση

Posted

Απ'οτι βλεπω η μητρικη σου εχει Onboard καρτα γραφικων,να φανταστω οτι την εχεις απενεργοποιησει απ'το bios(ισως γινεται κι αυτοματα) κι εχεις βαλει δικη σου?Αν δεν σου κανει αλλα προβληματα,τοτε δεν θα μπορεσουν να τα βρουν ουτε οι τεχνικοι..

Προσπαθησε να το πιεσεις λιγο με βαριες εφαρμογες,πχ παιχνιδια και δες αν σου εμφανισει κατι!

edit:Επειδη το ειχες το προβλημα παλι..ισως να εχει προβλημα το τροφοδοτικο.Ποσα watt ειναι και τι μαρκα?

Posted

Το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο: EZ COOL ATX-400 JSP 400Watt

Τελικα ο υπολογιστης χαλασε χθες το βραδυ :( ξανα το ιδιο προβλημα, ευτηχως σας εγραψα και μου απαντησατε, σας ευχαριστω πολυ. Την δευτερα τον παω απο το μαγαζι και θα τους πω αυτα που μου ειπατε.

Ο η/υ οταν τον ανοιγω δουλευει κανονικα καi τα λεντακια της μητρικης αναβουν τα ανεμιστηρακια που εχω βαλει αλλα και του επεξεργαστη λειτουργουν κανονικα μονο που μου δειχνει μαυρη εικονα και λει οτι το video cable is not connected.

Υ.Γ. Αν μου αλλαξουν την καρτα ή το τροφοδοτικο η εγγυηση θα ισχυει για αυτα τα μερη απο την μερα που θα μου τον δωσουν πισω και για ενα χρονο ? ή δεν εχουν εγγυηση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.