Jump to content



3D art


vanimar

Recommended Posts

Γεια σας και καλη χρονια σε ολους χωρις πολεμους αυτη τη φορα.

Bασικα δεν ξερω αν εκανα καλα που απευθυνθηκα σε αυτο το site για βοηθεια στο θεμα που αναφερεται στον τιτλο, παρολα αυτα, ενα φιλαρακι μου ειπε οτι εχετε ξεφυγει εδω περα, οποτε δεν αποκλειεται να βρεθει καποιος να με βοηθησει.

Στο ζουμι....!

Θελω να ασχοληθω με computer graphics & 3D art. Ξερω οτι τελικα δεν οφειλεται στο προγραμμα, αλλα στον χρηστη το καλο still & animation απο την αλλη πλευρα. Ψαχνω λοιπον, για ενα πακετο (renderer κατα βαση - 3D application κατα συνεπεια) το οποιο θα μου προσφερει τα εξης.

1) Απολυτο Ελεγχο (οσον αφορα τον renderer) / ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Αν ειναι δυνατον, θελω να ελεγχω τα παντα. Δεν με ενδιαφερει ποσο καιρο θα κανω να το μαθω. Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι θελω το προγραμμα να μου δινει πληρη ελευθερια & ελεγχο σε οτι κανω. Αν ειναι δυνατον, να μπορω να ρυθμισω και τις παραμικρες λεπτομερειες.

2) Ταχυτητα (λιγοτερο σημαντικος, αλλα πολυ σημαντικος παραγοντας)

Δεν με απασχολει να κοιμηθω ενω ο renderer κανει την δουλεια του και να τελειωσει το τελικο rendering το επομενο πρωι που θα σηκωθω. Παρολα αυτα ομως θα με ενοχλει να περιμενω λεπτα, μονο και μονο για ενα απο τα πολλα test renderings που θα κανω.

Η απαντηση που θα ηθελα απο εσας ειναι "Ο renderer που προσεγγιζει καλυτερα αυτο που θες ειναι ο ....ταδε.... και τα καλυτερα αποτελεσματα απο αποψη ποιοτητας, ελεγχου, ταχυτητας τα δινει σε συνδυασμο με το ....ταδε.... 3D application. Εαν νομιζετε, βεβαια, οτι η προσεγγιση μου ειναι λαθος, θα με ενδιεφερε να μαθω τι σκεφτεστε.

Αν δεν μπορειτε να με βοηθησετε, θα μου ηταν πολυ χρησιμο να μου συστησετε αν γνωριζετε, καποια σελιδα (ελληνικη/ξενη) που ισως να μπορεσει να μου δωσει τις πληροφοριες που θελω.

Ευχαριστω για τον χρονο σας. Να ειστε ολοι καλα.

Link to comment
Share on other sites

τα παρακατω λινκ μου τα εδωσε φιλος που ασχολειται με τετοια θεματα.ειναι τutorials απο μερικα διασημα προγραμματα που πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθεις και να ερευνησεις εαν σου κανουν

1) http://rapidshare.de/files/11517095/C4D_Basic_Tutorial.rar.html

2) http://rapidshare.de/files/5726265/SOR3DT.rar.html

παρε και μερικους ακομα τιτλους απο αλλα προγραμματα που μου ανεφερε

3) Messiah Studio Professional 2.2

4) Reallusion Effect3D Studio 1.1

http://www.reallusion.com/e3dstudio/e3ds_introduction.asp

Features

http://www.reallusion.com/e3dstudio/e3ds_features.asp

Gallery

http://www.reallusion.com/e3dstudio/e3ds_gallery.asp

5)Carrara Pro v5.0.1

6) MAXWELL RENDER

http://www.maxwellrender.com/product.htm

δυστυχως προσωπικη αποψη επι του θεματος δεν εχω.σου προτεινα να δεις μερικα tutorials και να δεις ποιο απο αυτα ταιριαζει στο γουστο σου.

ισως μπορεσω να βρω μερικα ακομα.

Υ.Γ.καλως ηλθες και καλη συνεχεια στο φορουμ:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.