Jump to content

PSU Calculator (OXI INTERNET)

mavelgr

Recommended Posts

Posted

Γεια σας παιδες

Υπαρχει καποιο προγρμμα (Οχι Site) που να το στηνεις στο μηχανημα σου και να σου αναλυει τις αναγκες σου σε τροφοδοτικο στο συγκεκριμενο μηχάνημα

Thanks

Posted
Αρχική απάντηση από mavelgr

Γεια σας παιδες

Υπαρχει καποιο προγρμμα (Οχι Site) που να το στηνεις στο μηχανημα σου και να σου αναλυει τις αναγκες σου σε τροφοδοτικο στο συγκεκριμενο μηχάνημα

Thanks

Ορισμένα UPS σου δείχνουν το % του φορτίου που καταναλώνεις. Οπότε μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα για την κατανάλωση σου

Posted

Με έκανες να εγκαταστήσω πάλι τη Visual Basic...

Πιστεύω ότι θα το καταφέρω, αλλά θα μου πάρει χρόνο και θα χρειαστώ λίγη βοήθεια... Όποιος νομίζει ότι μπορεί να με βοηθήσει, ας ποστάρει...

Το πρόγραμμα θα βασίζεται στο PSU Calculator που βρίσκεται εδώ... http://www.extreme.outervision.com/index.jsp

Θέλω κάποιος να μου γράψει όλους τους επεξεργαστές που έχει εκεί η λίστα σε ένα text file με το notepad, για να μπορέσω να τα πάρω όλα μαζί με copy-paste και να τα ρίξω μέσα στον κώδικα.

Το ίδιο πρέπει να γίνει και για τις κάρτες γραφικών και για ό,τι άλλο υπάρχει μέσα σε drop-down list box και δεν μπορεί να αντιγραφεί κατευθείαν.

Όποιος βοηθήσει, θα δει το όνομά του στα credits... :D

Posted

Καλύτερα να τα διαβάζεις από το text file και να μη τα έχεις hardcoded...

Ετσι θα μπορούν να γίνουν updates στα hardware χωρίς να αλλαχτεί ο κώδικας...

Posted
Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Καλύτερα να τα διαβάζεις από το text file και να μη τα έχεις hardcoded...

Ετσι θα μπορούν να γίνουν updates στα hardware χωρίς να αλλαχτεί ο κώδικας...

Έστω... Αλλά το θέμα είναι να μπουν σε textfile... Γιατί η λίστα που έχει το site είναι ατέλειωτη και δεν μπορώ μόνος μου να τα μεταφέρω όλα...

Posted
Αρχική απάντηση από totally_wired

Ορισμένα UPS σου δείχνουν το % του φορτίου που καταναλώνεις. Οπότε μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα για την κατανάλωση σου

θα με ενδιεφερε να μου πεις καποια ups που το κανουν αυτο γιατι ειναι ενα που χρησιμο εργαλειο απο την μια και απο την αλλη μπως εχειςυποψην καποιο ups που να σου λεει καταναλωση!το ξερω ισως ζηταω πολλα......

σε ευχαριστω.

Posted

εχω ενα MGE ellipse premium ...μοντελο 2ετιας κοντα και εχει τετοιο προγραμμα.μπαινει σε θυρα usb για να επικοινωνει με το pc.

Posted
Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:17]

εχω ενα MGE ellipse premium ...μοντελο 2ετιας κοντα και εχει τετοιο προγραμμα.μπαινει σε θυρα usb για να επικοινωνει με το pc.

εισαι ομορφος αυτο δεν το ηξερα για τα ups και το ηθελα σαν τρελος ....

να εισατε καλα με βγαλατε απο μερικα χρηματα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.