Jump to content

γιατι μου λεει πως η xfx 6800gs εχει πυρηνα στα 350??

Recommended Posts

Posted

Mαλλον κοιτας σε 2D mode για αυτο σου βγαζει τοσο...

485 ειναι σε 3D mode...

:flower: :flower:

Posted

α ναι σωστα....δεν ετρεχε τιποτα απο πισω που να ηταν 3δ.....παντως πολυ καλη οντως.... 5700 εβγαλε περιπου στο 3δμαρκ 2005 :) :nuke: απο τα 2000 που ειχα με την χ600χτ μιλαμε για απειρη διαφορα... :jump:

Posted

E εντάξει μην την συγκρίνεις και με την χ600χτ <---[9600 pcixpress] .

Και τα 6 και τα 6.5 τα πιάνεις , απο κει και πάνω [7 :innocent: - 7.5 :innocent: ] πρεπει να πιάσεις κολλητηρι

Posted

απο τους drivers μεγηστη συχνοτητα πυρηνα ηταν 523 αν θυμαμαι καλα και μνημης 1.18 αλλα ειχε πολα artifacts,... ετσι μειωνα τις τιμεσ και οι μνημεσ επεσαν παλι στο 1,1 και ο πυρηνας στα 500 θα μπορουσε και 505 η καπου εκει κοντα αλλα 5 ΜΗζ στα 500 δε νομιζω νακανουν διαφορα....θα ηθελα καλητερη ψυξη αλλα μια χαρα ειναι μωρε ενταξυ....βασικα ποιος δε θελει και παραπανω....εχεις κατι που δε σου αρεσει παιρνεις κατι καλυτερο μετα θες ακομα πιο καλο και παει λεγοντας παντως τωρα ειμαι ευχαριστιμενος.... η χ600 ειναι καλητερη απο την 9600...μι α9600προ που ειχε ενας φιλος μου επιανε στο 3δ μαρκ 2005 1200 ποντους ενω η χ600χτ η δικια μου 2000....αλλα αλο προ και αλλο χτ αλλα 67% διαφορα απο προ σε χτ δεν ειναι πολα??

Posted
Και τα 6 και τα 6.5 τα πιάνεις , απο κει και πάνω [7 - 7.5 ] πρεπει να πιάσεις κολλητηρι
ε δε ξερω ακομα απο ηλεκτρονικα...σε λιγα χρονακια που θα τελειωσω και παρω το πτυχιο μου και θα μου εχω εμπιστοσυνη και θα ειμαι σιγουρος γιαυτο που κανω πως και γιατι το κανω ισως....προς το παρον....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.