Jump to content



Microsoft Outlook Mail Problem


DimisS

Recommended Posts

Παιδια καλημέρα. Εχω ενα μεγαλο πρόβλημα με το Outlook και τα email που κατεβάζω στην εταιρεια μου. Απο την Πεμπτη ξαφνικα εκει που κατεβαζα mail ξεκινησε να μου πεταει το κωδικο με τον οποιο κατεβαζω τα mail. Το ξαναβάζω αλλα το ξαναπετάει. Εχω κάνει τις εξης ενέργειες(το mail account ειναι της otenet). Εχω σβήσει το λογαρισμό και τον εχω ξαναβάλει. Τζίφος. Εκανα dial up μοντεμ. Κανονικα μπαίνω με DSL. Τζίφος. Είδα το ρουτερ για firewall. Παλι τζίφος. Απο το cool4u της otenet κατεβαζω κανονικα email. Έχετε καμιά ιδέα για το πώς θα μπορέσω να το φτιάξω???? παίρνω και την τεχνική υποστήριξη του ote αλλα τίποτα!!! Μια μου λένε ότι μπλόκαρε ο κωδικός την άλλη οτι φταίει ο provider...

Μου την έχουν δώσει... :X:

Help anyone?? :wassat:

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να μπεις στο email σου μέσω web. Αν τα καταφέρεις τότε κωδικός και όνομα είναι σωστά, οπότε έχεις λάθος τις ρυθμίσεις στο outlook.

Αν δεν μπορέσεις να μπεις τότε είτε ο server του οτε έχει πέσει είτε έχεις/σου έχουν αλλάξει κωδικούς.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.