Jump to content



Intel Pentium III 750MHz (SpeedStep Tech) σε LIFEBOOK S4546


Maz00nga

Recommended Posts

Χαιρετω τα πληθη! :D

Ελπιζω πως ολοι ειστε καλα ε?

Ωραια, στο ψητο τωρα :p

Το παραπανω Lifebook θα δουλεψει με τον αναφερομενο επεξεργαστη η να μπηξω τα κλαμματα?.. Και επειδη οντας φλωρος κ ασχετος με τα ενδοτερα σε lifebook (Ενταξει, σε ΙΒΜ ολο κ καπου εβαλα το χερακι μου :whistling ) μηπως εχει κανεις τπτ φωτος που να δειχνουν πανω κατω πως μπαινοβγαζουμε εναν επεξεργαστη?.. Το S4546 εχει πανω εναν Intel Pentium III 600 MHz με SpeedStep Technology και νομιζω οτι το BUS Speed ειναι στα 100MHz (νομιζω επισης πως το ιδιο ισχυει κ για τον επεργαστη στα 750) Εξακολουθω ομως σαν καλο παιδι που ειμαι (δεν αγγιζω οπου δε ξερω :D) να εχω τις αμφιβολιες μου κ θελω τα φωτα σας! (+150MHz στο Lifebook θα το κανουν πυραυλο μεχεχεχε...)

Link to comment
Share on other sites

Δουλεύει σίγουρα αν και δεν θα δεις καμμιά σπουδαία διαφορά (1GHz θα ήταν καλή αναβάθμιση)

H cpu βγαίνει από το socket απλά με περιστροφή μιας βίδας ακριβώς δίπλα στην cpu. Με τον ίδιο τρόπο θα ασφαλίσεις την νέα CPU στο socket.

Το βασικό είναι να έχεις θερμοαγώγιμη να βάλεις όταν βάλεις τον άλλο επεξεργαστή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.