Jump to content

Ποιο απο αυτα τα τροφοδοτικα?

Vadergr

Recommended Posts

Posted

1)Τagan 530 U22

2)Fortron 650

3)Enermax liberty 500

4)Hiper 580 (αυτο του eshop ειναι το γνωστο modular type-r?)

Θα μπει στο συστημα της υπογραφης.Λογικα οι απαιτησεις μου ειναι απο την +12 η κανω λαθος?

Το fortron με ψηνει πολυ αλλα δεν ξερω αν ειναι καινουργιο μοντελλο η οχι.

Με ενδιαφερει η αποδοση και οχι τα αποσπωμενα καλωδια...

Posted
Αρχική απάντηση από knight_77

Το 3ο απο εμενα.

Αυτο εχω,αυτο εμπιστευομαι:T:

Σε τι συστημα το εχεις?Σε full load με o/ced συστημα τι ταση εχεις στην +12?

Posted
Αρχική απάντηση από Vadergr

Σε τι συστημα το εχεις?Σε full load με o/ced συστημα τι ταση εχεις στην +12?

A64 3500+@2650 1.52 vcore,MSI K8N NEO4/SLI,2*512 OCZ EL PLatinum@2.8vdimm,7800GT@470/1100,2 Hdd SATA Seagate 160GB NCQ RAid0,1 Hdd 60gb Ide W.D.,1 Plextor DVD-ROM,1 Nec 3500A,Audigy2 zs,2*120mm Front fans,1*120mm Rear.

Oι τασεις του ειναι σταθεροτατες με την +12V να μου τη δειχνει στα 11.95 @full load.

Mε πολυμετρο δεν εχω μετρησει για να σου πω με ακριβεια.

Αν το δεις απο κοντα δεν νομιζω και κοιταξεις για αλλο:cool:

Posted

Παντως παιδια δεν ξερω...μεγαλο μπερδεμα με τα τροφοδοτικα.....η εκδοση ΑΤΧ 2 δινει βαρος στην +5ν και 3,3ν και λιγοτερο στην+12ν...η ΑΤΧ 2,2 το αντιθετο,κυριο βαρος στην+12ν...

Δηλ με λιγα λογια για το συστημα μου (ATX 2-AGP) ,επειδη τελευταια το Ενερμαξ 485 τα παραταει στο τεστ του S&M αν θελω κατι μεγαλυτερο πρεπει να παρω κατι απο την NoiseTaker serie (π.χ 600αρι) κι οχι την Λιμπερτυ (που δινει λιγοτερα Α στην 5ν & 3,3ν)...

Μιλαω σωστα η σφαλλω ? Κι αν ειμαι λαθος τελικα με ποια κριτηρια πρεπει κανεις ν'αγοραζει PSU?? Watt's total? Amper's total? ATX version?

Ti ?

Posted

H εποχη που διανυουμε μας οδηγει στα περισσοτερα Α στην 12v-ολτη γραμμη.

Posted

Να ρωτησω, ολα τα νεα psu εχουν 2 12αρες.Λογικα βγαινουν 2 παροχες ετσι? (προς modular παω).Την μια την παω σε μητρικη+συσκευες και την αλλη σε vga+συσκευες?

Posted

Η 1 12αρα παει στον επεξ/γαστη (4πιν) η αλλη (20 η 24 πιν ) στην μητρικη και τα μολεξ (12ν) αναλογως οπως και οι σατα connectors...ετσι ειναι στο δικο μου τουλαχιστον (σε 2 πλεξουδες ολα αυτα..)

Posted

To κερατο μου μεσα! :mad: Τελικα πηγα το απογευμα απο στουρναρη και τσιμπησα απο ramshop το hiper type-r black 580w και ελειπε το modular βυσμα για το pci-x (αυτο με τα 3 ποδια).Τα εχω παρει στο κρανιο.Η συσκευασια ηταν σφραγισμενη αλλα παρολα αυτα ελειπε το καλωδιο.

Ελπιζω να μην μου πουν τιποτα απο το ramshop περι αναμονης για rma γιατι θα παρω αναποδες.Αν δεν κανω λαθος οταν ενα προιον ειναι DOArrival δεν υποχρεουνται να μου το αλλαξουν αμμεσα ή να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω?Μπορω να ισχυριστω κατι?Καποιον νομο ΙΝΚΑ για να τους στρωσω αν μου πουν χαζα?

Παρακαλω την αποψη σας και ακομα περισσοτερη την βοηθεια σας αν ξερετε τροπους που μπορω να αντιμετωπισω την κατασταση.

Εννοειται οτι αρχικα θα ειμαι ευγενικος και ηρεμος...

Posted

Εισια σιγουρος οτι λειπει..? θελω να πω καμμια φορα ειναι μπροστα στα ματια μας κατι και δεν το βλεπουμε....Κουφο παντως... Θα στο αλλαξουνε ομως,μην ανησυχεις.

Posted

Σιγουρα λειπει...

Ειναι σιγουρο οτι θα μου το αλλαξουν αμεσως?Δικαιουμαι τετοια αλλαγη?

Posted
Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 00:08]

Σιγουρα λειπει...

Ειναι σιγουρο οτι θα μου το αλλαξουν αμεσως?Δικαιουμαι τετοια αλλαγη?

E δηλ τι?το κρατησες για παρτυ σου και γυρισες το τροφοδοτικο πισω..ειναι ευνοητο οτι λες αληθεια...Θα στο αλλαξουν...να εισαι ευγενικος κατ'αρχας και ελπιζω ολα να πανε καλα..

Posted

Εξηγησε το προβλημα σου και ολα θα πανε καλα. Δεν θα σε αφησουν ετσι. Φυσικα ομως πρεπει να το κυνηγησεις και λιγο... Ατυχια ηταν σιγα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.