Jump to content



Dual Core ή 64Bit


koutsou

Recommended Posts

Παιδιά μία ερώτηση: αυτή την στιγμή εάν πέρνατε laptop τι από τα δύο θα προτιμούσατε?

Dual core ή 64bit?

Να δηλώσώ πως τον τελευταίο καιρό έχω ΄χασει λίγο τις εξελίψεις οπότε είμαι λίγο χαμένος!

Μπορώ να βρω και dual core kai 64bit σε ένα?

Ίσως φανούν χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά όπως είπα και πιο πάνω έχω χάσει λίγο την επαφή τελευταία!

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

DarkSaga στους φορητούς, οι Υonah (Core Duo) μέχρι στιγμής δεν έχουν υποστήριξη 64-bit σετ εντολών.

Οπότε Koutsou, δε μπορείς, ακόμα, να συνδιάσεις (για mobile cpu) dual core και 64bit στον επεξεργαστή του φορητού σου. Eκτός αν θες, από εξωτερικό μάλλον, κανα κτήνος που θα φοράει Amd X2 ή Ιntel της σειράς 9χχ.

Τώρα μεταξύ του AMD turion (64-bit) και του Intel Yonah (dual core), εγώ θα διάλεγα τον δεύτερο. Υπάρχει και η επιλογή να περιμένεις για διπλοπύρηνο 64μπιτο από την AMD μέχρι το καλοκάιρι ή και για τον Intel Merom ακόμα πιο μετά.

Link to comment
Share on other sites

Αν και ειμαι οπαδός της AMD στα desktop, και μεχρι πρώτινος δεν εβλεπα λογο να παω σε 64μπιτ (επειδη τα win x64 δεν εχουν ακόμα αρκετη υποστήριξη, έλεγα, τελικά λόγω προβληματων σε μητρική, εκανα την αναβαθμιση πιο νωρίς απ οτι υπολογιζα απο athlon xp se 64.) ...... ε, αφου εβαλα 64μπιτο, ειπα να δοκιμάσω και τα win x64.

και απογοητεύτηκα.

δηλ...: 1. Αν δεν ασχολησαι με πολυ εξιδικευμενα προγράμματα που να εχουν εκδοσεις 64, και εισαι λιγο-απ-όλα χρηστης, δεν εχεις να κερδισεις τιποτα με τα x64, αλλα εχεις να χάσεις αρκετή απο τη βόλεψη και τις συνηθειες.

2. σε φορητά θεωρώ πολύ σπουδαιότερα : το βάρος, την αυτονομία, την υποστήριξη (καταστημα, εισαγωγέας), εξοπλισμο (πχ. wifi), την θερμοκρασία (πληκτρολογίου, δηλ. ποιότητα κατασκευής), τη μνημη (minimum 1x512 με αλλο ενα αδειο slot), και ισως μετα και το θόρυβο.

παρά τα Ghz των cpu kai vga.

3. τα Vista θα βγούν σίγουρα και σε 32μπιτ.

Oποτε αν δεν υπάρχει επιλογη και 64, και dual, διαλέγω Dual.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.