Jump to content



προβλημα κλειδώματος Secure Digital 256 MB


George_K

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω μια Secure Digital Card 256MB της Transcend και προσπαθώ να της κάνω format μέσω card reader αλλά παίρνω "write protect error". Τοποθετώ ένα μικρό switch που έχει στη θέση Unlock αλλά τίποτα. Το switch δεν μπορεί να μείνει με τίποτα στη θέση unlock.Κάθε φορά που το βάζω στο card reader "κατεβαίνει" στη θέση lock. Προσπάθησα μέχρι και να το βγάλω (όπως κάναμε παλιά με τις δισκέτες 1.44) αλλά τίποτα, η κάρτα παραμένει κλειδωμένη.

Format δεν μπορώ να κάνω ούτε από την ψηφιακή ούτε από κινητό. Δεν μπορούν να διαβάσουν καν την κάρτα (όπως και το PC που ενώ αρχικά με παίδευε μεν λόγω κλειδώματος αλλά τη διάβαζε, τώρα μου βγάζει απευθείας μήνυμα για format). Ψάχνοντας στο internet, κατάφερα με ένα πρόγραμμα (PC inspector) να διαβάσω τα περιεχόμενα της κάρτας, αλλά όχι και να τα σβήσω.

Τι μπορεί να φταίει? Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που μου κανει φοβερη εντυπωση ειναι οτι συνηθως τα card reader, ειδικα τα "φτηνα" δεν εχουν "τροπο" να ελεγχουν σε τι θεση ειναι το switch. Οποτε κανονικα σε οποια θεση και να ηταν το switch επρεπε να το διαβαζει.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα να βάλω σελοτειπ αλλά τίποτα, εξακολουθεί να ναι κλειδωμένη η κάρτα. Το θέμα είναι αν την πάω εκεί από που την αγόρασα, αξίζει τον κόπο να τη δουν ή είναι για πέταμα? (η εγγύηση δυστυχώς έχει λήξει)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.