Jump to content



Battlefield 2


Bobi Rhoads

Recommended Posts

γεια σε ολους!

ειναι τωρα 2-3 βδομαδες που κυριολεκτικα εχω ''καει'' στο Battlefield 2:p

ομως δεν λεει να τρεχουμε συνεχεια στα ''καμενατζιδικα'' για να το παιζουμε!!!!!

ειναι και αρκετα τα φραγκα!

μιας και το κατεβασα.............θα ηθελα να ρωτησω.......μηπως το εχει κανεις αυθεντικο και

το εχει βαρεθει.........ή μηπως θελει να μοιραστει μαζι μου το cd-key του, για να μπορω να παιξω απο το σπιτι?

ευχαριστω προκαταβολικα.........!

Link to comment
Share on other sites

Βασικά τα έχουν κόψει τα bots από το multiplayer και παίζει με όσους μπουν στο παιγνίδι. Υπάρχει κάπου αν ψάξεις, αν είστε τουλάχιστον 2 άτομα, να μπείτε σε multi mode, μετά να βγει ο ένας, να κάνει single mode και ο άλλος παραμένει συνδεδεμένος. Κάπως έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κανένας ανεπίσημως server για να παίξουμε λίγο Battlefield2 χωρίς να αναγκαστούμε να σκάσουμε ένα κάρο χρήματα στα δικτυακά;Αυτό με τα bots δεν κατάφερα να το βρώ. Και κάτι ακομα, έχει campaign; Γιατί θυμάμαι όταν το πρωτοεγκατέστησα μου έβγαλε για campaign mode και τώρα μου το εξαφάνισε.

Link to comment
Share on other sites

Campaign mode οχι δεν εχει.

μονη επιλογη για singleplayer ειναι το επιπεδο δυσκολιας για μια προκαθορισμενη πιστα η οποια δεν αλλαζει και στην ουσια βρισκεται εκει για να σε εγκλιματισει στα βασικα του παιχνιδιου.

το ενα καρο χρηματα δεν καταλαβαινω..................29 ευρω μαζι με μεταφορικα στην πορτα σου λεμε.5 φορες να πας σε νετ καφε απο 2ωρες νατο το 30ευρω.

Link to comment
Share on other sites

Λες ;; Να πάω να τα σκάσω για το αυθεντικό; Σκέφτομαι ότι βγαίνει και το Euro Forces τώρα, οπότε θα σκάσω αρκετό χρήμα. Κρίμα όμως που δεν βάλανε το ελληνικό PzH-2000. Έχει φοβερή παραλλαγή

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.