Jump to content



Ερώτηση περί αντλιών


SiliconMan

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω αν οι αντλίες EHEIM έχουν θερμομονωτικά μονωμένο το χώρο όπου βρίσκεται η προπέλα? Δηλ. αν η αντλία ζεσταθεί, θα υπάρξει αυξηση στη θερμοκρασία του υγρού που βγαίνει από την έξοδο??

Εγώ είμαι κάτοχος μιας Hydor seltz L30 II και έχω παρατηρήσει ότι οταν θερμαίνεται από τη λειτουργία της, θερμαίνει και το υγρό που κυκλοφορεί στο σύστημα υδροψηξής μου.Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις EHEIM???

Από την άλλη χθες έκανα μια αναζήτηση στο forum σχετικά με το θέμα eheim 1250 vs hydor seltz l30 II και διαπίστωσα ότι πολλοί έλεγαν οτι οι eheim είναι και πιο δυνατές και πιο καλές στο θέμα του πλαστικού έχωντας υποψιν τους, κατα πολύ, το θέμα της τιμής.

Eheim 1250 ~ 70e

Hydor L30II =40e

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει σύμφωνα με το παρακάτω πολυ καλό review.

http://www.systemcooling.com/swiftech_mcp350-01.html

Να σημειώσω ότι το review αυτο δεν αναφέρεται κατά κύριο λογο στις δύο αντλίες αλλά φαίνεται ξεκάθαρα στα 220V AC ποια είναι η καλύτερη, σε επιδόσεις, τουλάχιστον.Ριξε του μια ματιά!!!!

Link to comment
Share on other sites

και οι hudor και οι Εheim ζεσταινουν το νερο.βεβαια εαν κρατησεις σε σωστη αναλογια την δυναμη θερμοχωρητικοτητας του ψυγειου με εκεινη του συνολου των πηγων θερμοτητας δεν θα εχεις καποια σοβαρη επιπτωση στο συνολικο συστημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.